Daria Kasatkina confirmă prezenţa la un turneu într-un mod surprinzător: “Se dă o maşină? Merg şi eu”

Irina Aldea   
in Sporturi
07/04/2018, 11:15
Daria Kasatkina confirmă prezenţa la un turneu într-un mod surprinzător: “Se dă o maşină? Merg şi eu”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Daria Kasatkina, locul 12 WTA, a confirmat într-un mod amuzant prezenţa la turneul de la Stuttgart, competiţia unde Simona Halep va reveni în circuitul WTA după o pauză de aproape o lună. La Charleston – turneul denumit Volvo Cars Open – Kasatkina a fost eliminată de Julia Goerges, scor 4-6, 3-6, în sferturile de finală. După meci, jucătoarea din Rusia a fost foarte volubilă, mai ales când a fost vorba despre participarea la turneul de la Stuttgart, care se va juca pe zgură.

Kasatkina, 20 de ani, a confirmat într-un mod surprinzător şi amuzant prezenţa la turenul de la Stuttgart, care va începe pe 23 aprilie. “Se dă o maşină la Stuttgart? Atunci voi fi prezent la acest turne. Unde se dau maşini, mă duc şi eu”, a declarat rusoaica spre amuzamentul tuturor. La turneul din Germania, câştigătoarea primeşte şi o maşină din partea sponsorului principal, un Porsche 911 Carrera GTS.

Daria Kasatkina, retragere surpriză

Kasatkina s-a retras, în schimb, de la turneul demonstrativ de la Bogota, invocând o leziune musculară la picior. Accidentarea nu pare să fie prea serioasă, din moment ce ea nu a lăsat de înţeles că i-ar putea afecta în vreun fel prezenţa pe zgura din Germania.

Închide ×