Fotbal international

Kashima Antlers – Real Madrid 1-3! Hattrick-ul lui Gareth Bale îi trimite pe “galactici” în finală! Video

19.12.2018 | 19:41
Kashima Antlers  Real Madrid 13 Hattrickul lui Gareth Bale ii trimite pe galactici in finala Video
ADVERTISEMENT

Gareth Bale a marcat un hatrrick și a calificat-o pe Real Madrid în finala Mondialului Cluburilor pentru a treia oară consecutiv. “Galacticii” au trecut cu 3-1 de japonezii de la  Kashima Antlers. După ce a deschis scorrul în minutul 44, Bale și-a completat hattrick-ul în partea a doua. În două minute (54 și 55) galezul a făcut 3-0 pentru Real Madrid. Japonezii au dat golul de onoare în minutul 78. Finala Mondialului Cluburilor 2018, Real Madrid – Al Ain este sâmbătă, 22 decembrie, ora 18:30.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 78 – GOOOOL Kashima Antlers! Shoma Doi a marcat pentru asiatici!


Min. 55 – GOOOOL Gareth Bale! Starul galez reuşeşte hattrick-ul

Min. 53 – GOOOOOOL Real Madrid! Gareth Bale face “dubla” după o gafă uriaşă a apărării nipone.

ADVERTISEMENT

Min. 44 – Gareth Bale deschide scorul după un un-doi superb cu Marcelo.


UPDATE, ora 17:35 / Se știu echipele de start.


Real Madrid este direct acceptată în această fază a Campionatului Mondial al cluburilor, în timp ce campioana Asiei a trecut în sferturile de finală cu scorul de 3-2 de mexicanii de la Chivas Guadalajara. Duelul este unul interesant, mai ales că finala se anunță a fi una mai ușoară, după ce Al Ain din Emiratele Arabe Unite a produs surpriza în cealaltă semifinală și a trecut la loviturile de departajare de câștigătoarea Copei Libertadores, River Plate.

Kashima Antlers – Real Madrid Live Stream Online la TV TVR

Partida Kashima Antlers – Real Madrid se va disputa miercuri, de la ora 18:30 și va fi transmisă în direct de TVR 1 și TVR HD. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Cele două formații s-a mai întâlnit o singură dată, în finala CM a cluburilor din 2016, atunci când ”galacticii” s-au impus cu 4-2 după prelungiri prin golul lui Karim Benzema și hattrick-ul lui Cristiano Ronaldo. Pentru japonezi a înscris atunci de două ori Gaku Shibasaki.

ADVERTISEMENT
Sergio Ramos sărută trofeul câștigat de Real Madrid la ediția din 2016 a Campionatului Mondial al cluburilor
Sergio Ramos sărută trofeul câștigat de Real Madrid la ediția din 2016 a Campionatului Mondial al cluburilor

Santiago Solari va încerca să aducă al patrulea titlu în Campionatul Mondial al cluburilor și al treilea consecutiv. Pentru întâlnirea de la Abu Dhabi, ”galacticii” nu se vor putea baza pe accidentații Mariano Diaz și Nacho Fernandez. De partea cealaltă, antrenor Go Oiwa nu-i are la dispoziție pe Atsutaka Nakamura, Yuma Suzuki, Kento Misao, Yukitoshi Ito și Itsuki Oda.

Campionatul Mondial al cluburilor LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

Întâlnirea Kashima Antlers – Real Madrid va fi condusă de o brigadă de arbitri din Brazilia. La centru se va afla Wilton Pereira Sampaio, ajutat de asistenții Rodrigo Correa și Bruno Boschilia, iar rezervă va fi australianul Matthew Conger.

ADVERTISEMENT

Real Madrid este văzută ca mare favorită în această întâlnire având o cotă la victorie de 1,25. Un succes puțin scontat al japonezilor este cotat la 9,50, iar egalul la 6,00. Bookmakerii oferă o cotă de 2,55 ca spaniolii să câștige ambele reprize, de 1,50 pentru ”peste 2,5 goluri” și 4,10 ca niponii să înscrie fix un gol.