Acuzaţii şoc: „Dragomir a luat şpagă de la Copos!”

UPDATE / Prima reacţie a lui Adalbert Kassai a fost oferită pentru Radio GSP: “Este cea mai mare mizerie din presa din România, este o făcătură. Au luat răspunsurile mele şi le-au lipit la...
07.08.2013 | 15:35
Acuzatii soc Dragomir a luat spaga de la Copos
ADVERTISEMENT

UPDATE / Prima reacţie a lui Adalbert Kassai a fost oferită pentru Radio GSP: “Este cea mai mare mizerie din presa din România, este o făcătură. Au luat răspunsurile mele şi le-au lipit la întrebările la care le-au convenit lor. Nu sînt genul de om care să dea în judecată, dar acum mă gîndesc serios s-o fac şi să-i dau în judecată pe acei jurnalişti. Încă de cînd a apărut ştirea încerc să vorbesc cu Dragomir şi să-i explic ce s-a întîmplat. N-am reuşit încă”.

După ce s-a contrat cu Mircea Sandu în urma deciziei TAS, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir a primit o lovitură sub centură de la Adalbert Kassai. Secretarul general al FRF îl acuză pe şeful Ligii că ar fi luat şpagă de la George Copos pentru a facilita rămânerea în Liga 1 a Rapidului.

ADVERTISEMENT

Kassai a fost sunat de jurnaliştii România TV şi acesta nu a evitat să dea vina pe LPF pentru retrogadarea Rapidului:”Liga a decis această situaţie, Asociaţia Naţională. E problema Ligii”. Secretarul general al FRF nu s-a oprit aici şi a făcut o declaraţie şoc:

-Reporter:Domnul Copos a plătit banii?

-Kassai: Da, da

-Dragomir a luat “şpagă”?

-Da, da.

Jurnaliştii de la RTV  l-au contactat apoi şi pe Dumitru Dragomir, iar acesta a replicat spunînd că îl va da în judecată: “A spus Kassai asta? Cu asta îl curăţ. Cred că era beat cînd a spus asta. Este o intoxicare. Rapid a terminat pe locul 8 anul trecut. Din punct de vedere sportiv este în Liga I “, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT