Fotbal intern

Refuză să plece! Ce gest incredibil a făcut Kassai!

Discursul tăios al noului preşedinte FRF, Răzvan Burleanu, faţă de Albert Kassai nu l-a impresionat deloc pe (încă) secretarul general al insituţiei care conduce fotbalul românesc. În loc...
08.03.2014 | 14:44
Refuza sa plece Ce gest incredibil a facut Kassai

Discursul tăios al noului preşedinte FRF, Răzvan Burleanu, faţă de Albert Kassai nu l-a impresionat deloc pe (încă) secretarul general al insituţiei care conduce fotbalul românesc. În loc să se prezinte cu demisia, aşa cum i-a cerut urmaşul lui Mircea Sandu, Kassai a venit, conform surselor FANATIK.RO, cu o cerere de concediu!

“Domnule Kassai, mîine să găsesc demisia dumneavoastră pe biroul meu. Asta ca să nu fiu nevoit să dau primul om afară din cadrul FRF”, a fost primul anunţ făcut de Răzvan Burleanu la investirea în noua sa funcţie, cea de preşedinte al forului suprem din fotbalul românesc. Cererea formulată de Burleanu a rămas fără ecou faţă de secretarul general al FRF, care s-a gîndit că e cazul să intre într-o mică vacanţă. Conform surselor din anturajul FRF, noul preşedinte nu a avut ce să facă, Codul Muncii fiind strict în privinţa zilelor de odihnă pe care le are un angajat. “Kassai mai avea cîteva zile libere de anul trecut. Răzvan Burleanu nu avea ce să facă, a trebuit să îi accepte cererea de concediu, însă părerea nu o să îi se schimbe în privinţa lui Bela Kassai din ceea ce ne-a spus”, au dezvăluit apropiaţi ai lui Kassai.

“Naşul” caută un plan de rezervă! “Kassai e  pionul lui”

Scopul lui Bela Kassai prin amînarea demisiei ţinteşte o dorinţă mult mai pătrunzătoare a secretarului general şi a fostului preşedinte al Federaţiei de Fotbal. Mircea Sandu doreşte să preia, în şase luni, din nou frîiele conducerii FRF şi, în tot acest timp, are nevoie de un om care, prin funcţia pe care o deţine, să fie în permanenţă în contact cu noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. “Kassai şi Sandu încearcă să găsească o modalitate prin care să rămînă la FRF, dar şansele sînt mici, aproape de zero. Mircea Sandu are nevoie de un om care să fie în coasta lui Burleanu, să ştie tot ce face, ce greşeşte şi ce nu, iar poziţia lui Kassai era perfectă. Tocmai de asta şi-a depus cererea de concediu, vrea să rămînă în continuare, e pionul lui Sandu. Nu e exclusă varianta să se ajungă la un proces între cele două părţi”, au dezvăluit, pentru FANATIK, apropiaţii lui Kassai.

“Dacă se va alege un nou preşedinte la FRF, vom avea alegeri anticipate în şase luni. Vă spun asta din experienţa mea”

Mircea Sandu, ex-preşedinte FRF, cu o zi înainte de alegeri

Tags: