Life

Kassandra, fata adoptată de Iosif Rotariu, din nou la spital. Adolescenta are deja 50 de operații: „O să stea internată zece zile”

Kassandra Rotariu ajunge din nou pe masa de operație în 2023. Fetița înfiată de Iosif și Dana Rotariu a trecut deja prin 50 de intervenții chirurgicale.
01.01.2023 | 15:29
Kassandra fata adoptata de Iosif Rotariu din nou la spital Adolescenta are deja 50 de operatii O sa stea internata zece zile
Kassandra, fata adoptată de Iosif Rotariu va fi operată din nou. Foto: colaj Fanatik/ Inquam/ Bogdan Buda
ADVERTISEMENT

Kassandra Rotariu a crescut și a devenit o adolescentă în toată firea. În vârstă de 17 ani, a văzut moartea cu ochii în copilărie și a avut nevoie de 50 de operații, iar acum, fiica adoptată de Iosif și Dana Rotariu se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală.

Kassandra Rotariu, pregătită pentru operația cu numărul 51

Kassandra Rotariu a trecut prin clipe în copilărie, bunica ei a torturat-o, a ars-o cu țigara și a aruncat-o de la etajul trei.

ADVERTISEMENT

Copila a avut norocul de a fi înfiată de Iosif Rotariu și de soția lui Dana, pe care acum îi face mândri zi de zi și care o iubesc nespus de mult.

După ororile prin care a trecut, Kassandra a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și anume osteomielită, o afecțiune a sistemului osos care distruge articulațiile.

ADVERTISEMENT

Până la vârsta de 17 ani, adolescenta a trecut prin 50 de intervenții chirurgicale, dar chinul nu s-a încheiat. Fiica adoptivă a fotbalistului român care s-a duelat cu Diego Armando Maradona, va urca din nou pe masa de operație, la începutul anului 2023.

Iosif Rotariu a dezvăluit că i-a făcut Kassandrei programare la un spital din străinătate pentru data de 20 ianuarie, pentru ca medicii să-i pună o proteză definitivă la piciorul stâng.

ADVERTISEMENT

„I-am făcut programare Kassandrei, pe 20 ianuarie, la un spital din Strasbourg, unde o să stea internată acolo timp de zece zile pentru a fi supusă tuturor investigațiilor ce îi trebuiesc.

Medicii trebuie să îi pună Kassandrei proteză definitivă la piciorul stâng pentru că a crescut, iar despre mânuțe nu știu ce să vă zic.

ADVERTISEMENT

Pentru că acolo sunt mai multe probleme din cauză că doctorii i-au luat clavicula și i-au pus-o la o mânuță și nu corespunde acum, astfel că trebuie să vedem ce trebuie făcut, dacă trebuie operată acolo sau nu”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click.ro. 

Fostul fotbalist vorbește cu mândrie despre fiica sa. Spune despre Kassandra că este sociabilă și că și-a făcut foarte mulți prieteni la școală. În plus, adolescenta este pasionată și de bucătărie.

ADVERTISEMENT