Fotbal intern

Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, în fața operației cu numărul 50!

15.03.2019 | 22:31
Kassandra fiica lui Iosif Rotariu in fata operatiei cu numarul 50
Kassandra Rotariu ajunge din nou pe masa de operație

Kassandra Rotariu, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu, are parte de o suferință continuă. Fata de nici 14 ani suferă de osteomielită, o boală care îți topește practice oasele. Din acest motiv, Kassandra a suferit până acum nu mai puțin de 48 de operații! Urmează însă operațiile cu numărul 49 și 50, care vor fi făcute în Canada. Astfel, Iosif Rotariu a organizat un meci caritabil la Timișoara pentru a strange bani pentru fiica sa.

Fiica lui Rotariu ajunge la operația 50

Pentru Kassandra Rotariu urmează acum operațiile cu numărul 49 și 50, pe care le va face la mâini. Pentru aceste intervenții, Kassandra trebuie să mai strânsă o sută de mii de euro pentru o intervenție în Canada.

Astfel, Rotariu a organizat un meci caritabil la Timișoara. Banii strânși vor fi folosiți pentru operația fiicei lui. “Cred că e un exemplu pentru absolut toată lumea, nu plânge niciodată”, a spus fostul internațional român. Kassandra a spus că are ambiții mari: “Vreau să am propria mea companie, vreau să scriu cărți, să călătoresc, vreau multe să fac”, a spus copila de 13 ani, pentru Pro Tv.

Kassandra Rotariu a suferit ultima operație la picior

Ultimele operații suferite de Kassandra au fost la picior

Fiica lui Iosif Rotariu avea un picior mai scurt cu 11 centimetridin cauza bolii pe care o suferă. Cu toate acestea, după ultimele intervenții chirurgicale, fata adoptată de familia Rotariu când avea numai 4 ani a primit și o veste bună: nu a mai fost nevoită să poarte pantofi ortopedici.