Sport

Kastamonu – Rapid 26-33, în etapa a 3-a din Liga Campionilor la handbal feminin. Cum arată clasamentul grupei. Video

Kastamonu - Rapid 26-33, în etapa a 3-a din Liga Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele au 5 puncte după primele 3 runde.
25.09.2022 | 14:56
Kastamonu  Rapid 2633 in etapa a 3a din Liga Campionilor la handbal feminin Cum arata clasamentul grupei Video
Kastamonu - Rapid Live stream ora 15:00 în etapa a 3-a din Liga Campionilor la handbal feminin. Giuleştencele sunt favorite. Foto: Rapid Facebook
ADVERTISEMENT
25-09-2022
12:02

Kastamonu - Rapid 26-33, în Liga Campionilor

FINAL. Kastamonu – Rapid 26-33 VIDEO

Rapid și-a făcut treaba cu echipele mai slab cotate din grupă și are 5 puncte din primele 3 meciuri. Este pe locul 2 în grupă.

Min. 60: 26-33. Victorie clară pentru Rapid, în ciuda unui joc nu tocmai convingător în unele momente.

Min. 50: 23-26. Rapid merge spre victorie.

Min. 40: 14-16. Start modest de repriză secundă.

Min. 30: 12-15. Rapid termină repriza cu un avans de 3 goluri.

Min. 25: 10-13. Continuă perioada excelentă a rapidistelor.

Min. 20: Perioadă mult mai bună de joc pentru Rapid, este 10-10.

Min. 15. Turcoaicele păstrează un avantaj important: 9-6

Min. 10: Rapid nu are un start bun, este 7-4 pentru gazde.

Min. 5: Start echilibrat de meci, în care gazdele au mai mult inițiativa.

Meciul Kastamonu – Rapid are loc duminică, 25 septembrie, cu începere de la ora 15:00, în  cadrul etapei a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. După primele două runde campioana României are o victorie în deplasare pe terenul echipei croate Lokomotiva Zagreb după care a terminat la egalitate pe teren propriu cu Metz.

Unde se joacă meciul Kastamonu – Rapid

Întâlnirea Kastamonu – Rapid se dispută duminică, 25 septembrie, în Merkez Sport Hall din oraşul Kastamonu, situat în centrul Turciei. Kastamonu este o provincie de 120.000 de locuitori, dintre care jumătate sunt în oraşul care poartă acelaşi nume. Este o prezenţă nouă în handbalul mare din Europa, care a făcut progrese însemnate în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Sala Sporturilor are o capacitate destul de mare de locuri. 4000 de spectatori reprezintă cifra maximă care este posibilă. Suporterii turci sunt extrem de vocali, de foarte multe ori decibelii declanşaţi de ei făcând să nu se mai audă om cu om ‘în sală iar presiunea pusă asupra echipelor adverse este foarte mare.

Cine transmite la TV partida Kastamonu – Rapid

Partida Kastamonu – Rapid se joacă duminică, 25 septembrie, de la ora 15:00, în Merkez Sport Hall din localitatea turcă, în etapa a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin şi poate fi urmărită la TV pe posturile Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Rapidistele se află, ca şi echipa turcă, în premieră în grupele celei mai prestigioase competiţii europene intercluburi în handbalul feminin. Ambele echipe şi-au fixat ca obiectiv clasarea în primele şase locuri din grupă,  dar mult mai aproape de îndeplinirea sa pare a fi Rapid, care are deja trei puncte. Kastamonu a pierdut la scor, primind minim 40 de goluri, acasă cu Buducnost şi la Gyor.

Cine este Kastamonu, adversara Rapidului în etapa a 3-a din grupa B  din Liga Campionilor la handbal feminin

Kastamonu este reprezentanta Turciei în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, unde a ajuns pentru prima oară. În palmaresul european are o finală de Challange Cup pierdută în faţa echipei spaniole Gran Canaria şi o semifinală în 2018 în Cupa EHF, pierdută cu CSM Craiova, care a şi câştigat trofeul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei este danezul Claus Mingensen, venit în vară de la Copenhaga pentru a o înlocui pe Helle Thomsen, fostă antrenoare inclusiv la CSM Bucureşti. Rapid se va revedea în calitate de adversare cu două dintre fostele ei jucătoare, braziliencele Samara de Silva şi Azenaide Carlos. Punctul forte este cuplul de jucătoare venit în vară de la Siofok, daneza Simone Bohme şi croata Katerina Jezic.

Cote la pariuri la jocul Kastamonu – Rapid

Pentru casele de pariuri acest meci există doar formal în ofertă. Pentru că în ultimele 24 de ore cota la victorie a echipei pregătită de spaniolul Carlos Viver a ajuns la un incredibil 1,05 de la 1,15, ceea ce spune foarte mult despre şansele turcoiacelor în acest joc. Ele au primit o cotă de 12,50 iar egalul ajunge la un atronomic 21,00.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în vreo competiţie europeană. Deşi sunt favorite indiscutabil, opiniile mergând spre o victorie la cel puţin cinci goluri în favoarea Rapidului antrenorul Carlos Viver s-a arătat mult mai circumspect, spunând că orice adversar în grupele Ligii Campionilor este dificil.

 

 

ADVERTISEMENT