Life

Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, declarații emoționante: ”Ce s-a întâmplat a fost spontan”

06.11.2020 | 14:27
Katarina fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe declaratii emotionante Ce sa intamplat a fost spontan
ADVERTISEMENT

Katarina Dyer, fiica vitregă a regretatului Andrei Gheorghe, a trăit o adevărată drama. Tânăra de 21 de ani a făcut declarații emoționante după ce în ultimii doi ani și-a pierdut ambii părinți, mama sa decedând acum aproape un an din cauza unei boli nemiloase. 

Fata, care a moștenit talentul muzical de la cea care i-a dat viață, va urca pe scena X Factor vineri seara, 6 noiembrie 2020, mărturisind cu ochii în lacrimi că nu se aștepta să rămână singură pe lume la o vârstă atât de fragedă. Cântăreața nu s-a lăsat doborâtă de greutăți și merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Fata vitregă a omului de radio care a murit subit în 2018 în urma unui stop cardio-respirator își amintește cu drag de perioada în care familia sa era unită, casa vuind de petreceri și energie. Katarina susține că Andrei Gheorghe și mama sa au avut o legătură foarte specială.

Fata vitregă a regretatului om de radio, Andrei Gheorghe, declarații răscolitoare

„Mama și tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu!

ADVERTISEMENT

Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viață până în ultimul moment.

Ce s-a întâmplat a fost spontan, așa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic și cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simțit că asta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina Dyer pe scena show-ului muzical de la Antena 1, notează libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

Concurenta a vorbit deschis despre trauma prin care a trecut, având numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale care a suferit timp de patru ani de cancer. Din păcate, boala nemiloasă i-a adus sfârșitul, Petruța Gheorghe murind la finalul lui 2019.

„A murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a adăugat tânăra.

ADVERTISEMENT
Katarina, fiica vitregă a regretatului Andrei Gheorghe
Katarina, fiica vitregă a regretatului Andrei Gheorghe, pe scena X Factor. Sursa foto: Instagram.com

La începutul acestui an fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe mărturisea că a devenit mai puternică prin prisma dramelor prin care a trecut în ultimii ani. Artista speră să-și facă părinții mândri, chiar dacă aceștia nu mai sunt printre noi.

Katarina a rămas fără „iubirea vieții” ei, însă moartea mamei sale i-a adus voință și inspirație pentru ceea ce vrea să facă mai departe. Tânăra visează la o carieră în industria muzicală, motiv pentru care are câteva piese la activ, dorind să facă lucruri geniale și mai departe.

ADVERTISEMENT