Life

Cât costă broșa purtată de Kate Middleton și primită cadou de la regretata Regina Elisabeta a II-a

Kate Middleton a avut o apariție care a furat privirile la un eveniment important, acolo unde a purtat o broșă valoroasă pe care ar fi primit-o de la Elisabeta a II-a.
16.11.2022 | 14:15
Cat costa brosa purtata de Kate Middleton si primita cadou de la regretata Regina Elisabeta a IIa
Kate Middleton s-a afișat cu o broșă de 14.000 de lire sterline. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a fimpresionat la cea mai recentă apariție a sa în public. Soția Prințului William a purtat o broșă estimată la peste 14.000 de lire sterline, adică aproximativ 78.000 de lei, pe care, pare-se, a primit-o cadou de la regretata Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Kate Middleton s-a afișat cu o broșă de peste 14.000 de lire sterline

Prințesa a fost prezentă zilele trecute într-o ceremonie oficială de comemorare a eroilor națiunii britanice. A optat pentru o ținută elegantă, dar sobră, creată de Catherin Walker, pe care a scos-o și mai mult în evidență asortând o pălărie marca Philip Treacy.

ADVERTISEMENT

Look-ul a fost completat cu o pereche de cercei cu perle încrustate cu diamante care au aparținut regretatei sale soacre, Prințesa Diana, și a etalat, în premieră, o bijuterie spectaculoasă.

Soția Prințului William a fost imortalizată cu o broșă vândută de Bentley & Skinner. Piesa în stil Art Deco are o formă dreptunghiulară îmbrăcată, la fel precum cerceii, în diamante.

ADVERTISEMENT

Colțurile broșei au fost tăiate fin, pentru a-i da o formă distinctivă. Conform site-ului care vinde aceste bijuterii, diamantul pe care l-a purtat Kate Middleton avea 4,5 karate. Broșa a fost realizată în jurul anilor 1920 și reușește să capteze „farmecul și eleganța epocii jazzului”, notează Hello Magazine.

Soția lui William ar fi primit cadoul de la Regina Elisabeta a II-a

Bijuteria a fost scoasă la vânzare chiar de ziua Prințesei Kate, pe 9 ianuarie 2022, pentru suma de 14.500 de lire sterline. Presa britanică nu a aflat încă identitatea persoanei care i-a făcut acest cadou soției lui William în ziua când a împlinit vârsta de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu e exclus să fi fost un dar de la soțul ei, ori de la Charles și Regina Consoartă Camilla sau poate chiar de la un membru al familiei Middleton. Există, de asemenea, șansa ca broșa să fi fost făcută cadou de Regina Elisabeta.

Jurnaliștii britanici tind să creadă că fosta suverană i-a făcut acest cadou, din moment ce a ales să îl poarte la un eveniment public cu o greutate atât de mare precum cel în care Familia Regală și-a arătat recunoștința față de eroii căzuți în război.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singurul cadou pe care Kate îl primisese din partea Familiei Regale de ziua ei. Palatul Buckingham a lansat trei portrete frumoase ale Prințesei realizate de artistul Paolo Roversi.

Există o imagine pusă la sertar cu Kate Middleton

Într-un interviu acordat publicației italiene Corriere Della Sera, Paolo a zis că pentru a realiza cele trei imagini a făcut 250 de fotografii aproape toate alb-negru, numărul fiind redus apoi la aproximativ 70, dintre care doar trei au fost împărtășite publicului.

La selectarea celor trei portrete au contribuit și Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Paolo Roversi a mai dezvăluit că există și o imagine secretă cu Kate, care a fost surprinsă în timp ce dansa pe platourile de filmare.

„Am vrut să fac poze cu ea în mișcare. Am făcut-o să danseze în fața camerei, un fel de vals accelerat amestecat cu rock-n-roll. Este o imagine secretă, deocamdată”, a declarat Paolo Roversi.

Nu e exclus ca fotografia în care Kate Middleton dansa, surprinsă într-o ipostază în care nu a mai fost văzută, să apară în viitorul apropiat în presă ori poate chiar într-unul din albumurile oficiale ale Familiei Regale.

ADVERTISEMENT