Life

Kate Middleton, apariție răvășitoare la premiera filmului James Bond. Ce ascunde ținuta inspirată de Prințesa Diana

Kate Middleton și Prințul Harry au strălucit pe covorul roșu, la premiera ultimului film din seria James Bond, care a tot fost amânat din cauza pandemiei.
29.09.2021 | 08:35
Kate Middleton, apariție răvășitoare pe covorul roșu. Ce ținută a purtat la premiera ultimul film James Bond. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Producția, care a fost întârziată cu 18 luni față de data care era stabilită inițial, a avut premiera la Londra, iar începând de joi, 30 septembrie 2021, ajunge în cinematografe.

De la eveniment nu a lipsit nici Kate Middleton, care nu a fost singură, ci însoțită de soțul ei. Ducesa de Cambridge a avut o apariție răvășitoare pe covorul roșu.

ADVERTISEMENT

Soția Prințului William a purtat o ținută strălucitoare, care a propulsat-o în atenția tuturor. Rochia lungă, până în pământ, și cu paiete auriii a dus-o pe Ducesă la un alt nivel vestimentar.

Ce mesaj secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton. Are legătură cu Lady Di

Rochia aurie, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, purtată de Kate Middleton la premiera mondială James Bond ascunde un secret care are foarte mare legătură cu regretata Prințesă Diana.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Cambridge a arătat ca o adevărată stea de cinema în ținuta semnată Jenny Packman, creația fiind inspirată după o piesă vestimentară purtată de Lady Di în urmă cu 36 de ani.

Este vorba de o rochie argintie pe care regretata Prințesă Diana a îmbrăcat-o tot la o premieră de film, și anume „A View To Kill”, Kate Middleton dorind să transmită cu această ocazie un mesaj.

ADVERTISEMENT
Prințesa Diana, într-o rochie argintie
Lady Di la premiera filmului „A View To Kill”. Sursa foto: Twitter. Colaj: Fanatik

Kate Middleton, apariție ravisantă la premiera ultimul film Bond. Cum a apărut Ducesa pe covorul roșu

„A furat toate privirile cu ținuta”, „A fost regina covorului roșu”, „Minunată”, „Superbă” sau „Absolut spectaculoasă”, sunt câteva dintre reacțiile venite pe Instagram de la fani.

Internauții s-au bucurat să vadă strălucirea Ducesei de Cambridge la propriu și la figurat, ea fiind cunoscută pentru un stil clasic, haine cu nasturi decorativi sau dantelă.

ADVERTISEMENT

Deși ținutele ei par la prima vedere simple, în spatele fiecăreia este o muncă foarte grea și multe ore petrecute în atelier.

De asemenea, culoarea preferată de soția Prințului William este roșu, după cum se poate observa din ținutele vestimentare pe care le-a purtat de-a lungul anilor.

Pe de cealaltă parte, nepotul reginei Elisabeta a II-a a purtat o ținută clasică: un smoching negru, la care a fost asortat cu un papion.

Daniel Craig, despre rolul din producția James Bond

„Rolul meu este incredibil de important pentru cinema și pentru istorie, iar greutatea acestuia este pe umerii mei de ceva vreme”.

Am avut un noroc incredibil”, a declarat actorul Daniel Craig, care joacă rolul principal în seria James Bond, pentru postul BBC Radio 5.

Ultima parte, intitulată „No time to die” a fost foarte așteptată de fani, care sunt extrem de nerăbdători să afli care sunt peripețiile prin care mai trece personajul.

Așteptarea a luat sfârșit în ultima zi din luna septembrie, când producția a ajuns în cinematografele din lumea întreagă.

ADVERTISEMENT