Life

Kate Middleton, aplaudată pentru noul ei angajament public: „Părinții se simt de multe ori singuri și copleșiți”

Kate Middleton se implică într-o nouă temă care frământă societatea britanică (și nu numai!), dar despre care se vorbește prea puțin în media. Ducesa de Cambridge este apreciată pentru noul ei angajament public.
06.05.2022 | 12:31
Kate Middleton aplaudata pentru noul ei angajament public Parintii se simt de multe ori singuri si coplesiti
Kate Middleton, ducesă de Cambridge. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a fost numită patroană a organizației „Maternal Mental Health Alliance”, un ONG care militează pentru mamele pentru care rolul vieții lor poate fi unul copleșitor.

Kate Middleton, un nou angajament public

Ducesa de Cambridge vrea să vizibilizeze strădania pe care părinții și îngrijitorii de copii o dovedesc în societate, simțindu-se de multe ori singuri și depășiți, mai ales dacă trebuie să facă față și unui job dur.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj video, Kate a vorbit despre implicarea în această problematică socială, în contextul în care multe femei se confruntă cu depresie postnatală și le este foarte greu să se reintegreze în societate, să își urmeze cursul firesc al vieții.

„Nașterea unui copil este unul dintre cele mai mari daruri ale vieții, dar poate fi, de asemenea, una dintre cele mai dificile perioade pentru multe familii. Creșterea unui copil nu ar trebuie să fie înfruntată în singurătate, ci cu sprijin”, a spus Kate Middleton, potrivit Hello! Magazine.

ADVERTISEMENT

Viitoarea Regină a Angliei a subliniat cât de importantă este sănătatea mintală a mamei după ce dă naștere unui copil. Totodată, accentul ei cade și pe cât de complicată poate fi creșterea unui copil pentru o femeie singură.

20% dintre britanice, cu sănătatea mintală șubrezită după ce au născut

„Ultimii doi ani ne-au reamintit cât de mult avem nevoie unii de alții. Ne-a făcut să realizăm cât de vitale sunt relațiile noastre pentru sănătatea și fericirea noastră pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Acest lucru începe în primii ani ai vieții noastre. Încă de atunci avem nevoie de cei apropiați și de grija continuă a lor pentru a ne hrăni dezvoltarea și a ne asigura un început corect în viață”, este o altă bucată a mesajului pentru care Kate Middleton a fost aplaudată de britanici.

„Părinții se simt de multe ori singuri și copleșiți”, a adăugat Kate Middleton. Nevasta Prințului William a completat zicând că sănătatea mintală a mamei este foarte importantă mai ales pentru copil. Dacă mama se simte bine, această stare este transmisă și micuțului.

ADVERTISEMENT

Nu este întâmplătoare implicarea ducesei de Cambridge în această chestiune. Studiile britanice arată că 20% dintre femeile din Regatul Unit au raportat că au suferit de boli mintale asociate cu maternitatea.

 

ADVERTISEMENT