Life

Kate Middleton, dezvăluiri emoționante despre Regina Elisabeta. Motivul pentru care fostul monarh britanic iubea Crăciunul

Au trecut mai bine de trei luni de când Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Acesta este deci primul Crăciun pentru Familia Regală, fără fostul monarh.
23.12.2022 | 18:49
Kate Middleton dezvaluiri emotionante despre Regina Elisabeta Motivul pentru care fostul monarh britanic iubea Craciunul
Motivul pentru care Regina Elisabeta a iubit atât de mult Crăciunul. Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a a iubit enorm Crăciunul, povestește Kate Middleton, care a avut grijă ca și în acest an, să urmeze fiecare tradiție în parte ca și până acum.

Motivul pentru care Regina Elisabeta iubea Crăciunul

Chiar dacă Regina Elisabeta s-a stins din viață, tradiția trebuie dusă mai departe, spune Kate Middleton, care s-a ocupat îndeaproape de organizarea concertului de colinde de Crăciun de la Westminster Abbey.

ADVERTISEMENT

Printre altele, evenimentul a cuprins și o serie de omagii aduse regretatei Regine Elisabeta, iar prințesa de Wales și-a reamintit public momentele pe care le petrecea în Familia Regală de sărbători.

Într-un clip video postat pe contul de socializare oficial al Familiei Regale, prințesa de Walles a vorbit despre concertul de colinde de Crăciun, dar și despre lipsa Reginei Elisabeta.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că regretata Regină ținea extrem de mult la tradițiile de Crăciun și vedea această zi ca un prilej prin care putea să îi aibă aproape pe toți membrii familiei.

Tocmai din acest motiv, Kate Middleton a încercat cât a putut să urmeze tradiția și în acest an.

ADVERTISEMENT

”Majestatea Sa a ținut foarte mult la tradițiile de Crăciun, considerându-le un prilej pentru a reuni întreaga familie, dar și oamenii în general.

De-a lungul timpului, ea ne-a amintit importanța credinței, prieteniei și familiei, de a arăta empatie și compasiune”, a declarat Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

În același clip video postat, prințesa de Walles, care a găzduit evenimentul de la Westminster Abbey și anul trecut, le-a mulțumit tuturor celor care și-au făcut timp să participe.

Un Crăciun diferit pentru Familia Regală în acest an

Ea a mai adăugat că la rândul ei adoră Crăciunul și de asemenea, îi face o deosebită plăcere să vadă oamenii împreună, în astfel de momente speciale.

Kate Middleton a mai subliniat faptul că deși în Familia Regală, Crăciunul din acest an va fi unul diferit, le recomandă tuturor celorlalți să petreacă timp alături de cei dragi și să se bucure de toate minunile de sărbători.

”Crăciunul se va simți foarte diferit anul acesta, dar am rămas cu amintirile și tradițiile care ne-au fost împărtășite.

Perioada aceasta, faceți-vă timp și sărbătoriți alături de familie, prieteni și bucurați-vă de toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special”, a continuat aceasta.

Menționăm faptul că la evenimentul organizat de Kate Middleton, prințul William a citit discursul de Crăciun al bunicii sale din 2012.

De asemenea, prințesa de Walles a plantat un cireș sălbatic, chiar înainte de concert, în memoria Reginei Elisabeta a II-a.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, Kate Middleton și prințul William au ajuns într-o situație destul de jenantă. Cei doi au ajuns să fie huiduiți în timpul unei vizite efectuate în SUA.

ADVERTISEMENT