Life

Kate Middleton, gata să devină Prințesă de Wales. Când va primi noul titlu nobiliar

Kate Middleton este pregătită să primească un nou titlu nobiliar, după ce a fost desemnnată după nunta cu Prințul William, din 2011, Ducesă de Cambridge.
05.04.2022 | 08:08
Kate Middleton gata sa devina Printesa de Wales Cand va primi noul titlu nobiliar
Kate Middleton, pregătită pentru un nou titlu nobiliar. Are legătură cu Prințesa Diana. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Odată cu venirea la tron a Prințului Charles, actualmente Prinț de Wales, lucrurile se vor schimba în Familia Regală Britanică. Titlurile nobiliare vor fi cu totul altele după ce Regina Elisabeta a II-a va ceda locul.

Kate Middleton, pregătită pentru un nou titlu nobiliar. Are legătură cu Prințesa Diana

Kate Middleton, soția Prințului William, va primi titlul refuzat de Camilla, actuala soție a lui Charles. Aceasta nu și-a însuțit niciodată titlul de Prințesă de Wales din respect pentru regretata Prințesă a Inimilor.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Charles, primul născut al Suveranei, va fi numit Rege, Ducesa de Cambridge va deveni automat Prințesă de Wales, același titlu pe care l-a avut regretata Diana, mama lui William și al lui Harry.

Experții regali sunt de părere că momentul va fi unul emoționant și copleșitor pentru Ducele de Cambridge pentru că-i va aminti de cea care l-a adus pe lume, chiar dacă în prezent nu se știe când se va întâmpla asta.

ADVERTISEMENT

„Pentru Will, va fi un moment dulce-amar. Chiar dacă titlurile merg la fiul Dianei şi la soţia lui, se închide un cerc, este o amintire a ce am pierdut”, au declarat experții regali pentru The Telegraph.

Kate Middleton, omagii în amintirea Prințesei Diana

Prințul William, care acum este Conte de Strathearn şi Baron de Carrickfergus, are foarte multe lucruri care îl leagă de mama sa prin prisma partenerei de viață, alături de care are 3 copii.

ADVERTISEMENT

Ducesa nu a cunoscut-o pe regretata Prințesă Diana, dar are grijă să-i aducă numeroase omagii vestimentare. În plus, Kate Middleton poartă inelul de logodnă cu diamante şi safire primit în trecut de fosta soție a lui Charles.

Este vorba de bijuteria cu care nepotul Reginei Elisabeta a II-a și-a cerut în căsătorie soția, care poartă adesea accesorii care au aparținut Prințesei de Wales.

ADVERTISEMENT

Totodată, Kate Middleton se face mereu plăcută atunci când merge la evenimente, specialiștii în regalitate britanică fiind de părere că se va ridica la înălţimea noului titlu nobiliar.

ADVERTISEMENT