Life

Kate Middleton, gest impresionant pentru o femeie care a venit să o vadă. Ce i-a spus aceasta Prințesei de Wales

Kate Middleton a făcut un gest impresionant pentru o femeie care a venit special să o vadă. Ce i-a transmis aceasta soției Prințului William?
08.11.2022 | 17:31
Kate Middleton gest impresionant pentru o femeie care a venit sa o vada Ce ia spus aceasta Printesei de Wales
Ce i-a spus Kate Middleton unei femei din mulțime. Gestul impresionant al prințesei. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton (40 de ani) a făcut un gest impresionant pentru o femeie din mulțime, venită special să o vadă. Aceasta a ținut să-i spună prințesei ce a făcut pentru a nu rata întâlnirea cu ea.

Ce gest a făcut Kate Middleton pentru o femeie din mulțime. Aceasta nu a vrut să rateze întâlnirea cu prințesa

Prințesa de Wales arată impecabil atunci când iese în public și știe cum să gestioneze mulțimile. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, la o întâlnire recentă cu publicul care a venit să o vadă.

ADVERTISEMENT

În timpul unei vizite la Scarborough, Marea Britanie, Kate Middleton s-a apropiat de oamenii din mulțime pentru a da mâna cu ei și pentru a conversa.

O femeie i-a spus Prințesei de Wales că și-a anulat programarea la coafor doar pentru a nu rata șansa să o întâlnească. Soția Prințului William a avut răspunsul perfect după ce a auzit ce i-a spus femeia respectivă.

ADVERTISEMENT

“Să știți că am aflat că veniți și am renunțat la ora de coafor doar ca să vă văd.”, i-a strigat femeia lui Kate Middleton, iar aceasta a complimentat-o imediat.

“Vă stă perfect, oricum.”, a fost răspunsul prințesei, care a purtat conversații cu oamenii care au venit să o vadă în față la The Rainbow Centre, potrivit okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a zâmbit pe tot parcursul întâlnirii cu publicul. Prințesa de Wales a primit buchete de flori și s-a fotografiat cu oamenii din mulțime.

William și Kate au făcut o vizită în Scarborough pentru a lansa o nouă platformă cu scopul de a-i ajuta pe oamenii cu probleme psihice.

ADVERTISEMENT

Cum a gestionat Kate Middleton remarca acidă a unei femei din mulțime

Soția Prințului William are parte și de momente amuzante în public, dar și derapaje, pe care le gestionează cu ușurință.

De exemplu, Prinții de Wales au mers luna trecută într-o vizită oficială în Irlanda de Nord. Acolo au fost foarte bine primiți de oameni, însă o irlandeză naționalistă i-a făcut o remarcă mai puțin prietenoasă lui Kate Middleton.

“Mă bucur să te cunosc, dar era mai bine dacă rămâneai la tine în țară. Da! Irlanda aparține irlandezilor”, i-a spus femeia prințesei.

Prințesa de Wales nu i-a răspuns femeii din mulțime, însă i-a zâmbit frumos după acel comentariu.

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate personalități din Familia Regală Britanică. Oamenii vin mereu în număr mare pentru a o întâlni pe Prințesa de Wales, soția viitorului monarh al Marii Britanii.

ADVERTISEMENT