Life

Kate Middleton, împiedicată de boală să participe la un eveniment al Familiei Regale: ”Nu pot să dau salutul”

Kate Middleton, oprită de cancer pentru a lua parte la un moment important din Familia Regală. Ce a transmis Prințesa de Wales.
14.06.2024 | 17:25
Kate Middleton impiedicata de boala sa participe la un eveniment al Familiei RegaleNu pot sa dau salutul
Kate Middleton, oprită de cancer pentru a lua parte la un moment important din Familia Regală. Ce a transmis Prințesa de Wales. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton, împiedicată de boală să participe la un eveniment al Familiei Regale. Soția Prințului William este foarte supărată că nu poate să dea salutul cu care i-a obișnuit de ani buni pe cetățenii britanici.

Kate Middleton, oprită de cancer pentru a lua parte la un moment important din Familia Regală. Ce a transmis Prințesa de Wales

Kate Middleton, oprită de cancer pentru a lua parte la un moment important din Familia Regală. Ce a transmis Prințesa de Wales legat de ziua în care Regele Charles al III-lea își serbează oficial ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Ceremonia Trooping the Colour este așteptată cu sufletul la gură de foarte mulți oameni, însă Ducesa de Cambridge nu va putea să își onoreze datoria regală. Din păcate, lupta cu boala nu îi permite să se afișeze în public.

„A fi colonelul vostru rămâne, pentru mine, o onoare și îmi pare foarte rău că nu pot să dau salutul la parada din acest an! Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment.

ADVERTISEMENT

Sper că voi putea să vă reprezint din nou pe toţi foarte curând!”, se arată într-o scrisoare trimisă de Prințesa de Wales în urmă cu puțină vreme, conform informațiilor furnizate de The Independent.

Ce se întâmplă cu copiii lui Kate Middleton

Pe de altă parte, cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, ar putea să apară la Trooping the Colour. Un expert regal a spus că aceștia „se bucură foarte mult” de eveniment.

ADVERTISEMENT

Așadar, sunt șanse foarte mari să fie văzuți la parada de sâmbătă, 15 iunie 2024, mai ales că în ultima perioadă nu au mai apărut în lumina reflectoarelor. Cei mici au fost ținuți departe de ochii publicului de când mama lor a anunțat că suferă de cancer.

Sursa citată mai devreme spune că, în ceea ce privește apariția familiei la balconul Palatului Buckingham, autoarea regală Katie Nicholl a declarat pentru Entertainment Tonight: „Au fost acolo de mai multe ori până acum”. 

ADVERTISEMENT

„Se comportă întotdeauna impecabil, adesea se distrează și par să se bucure mereu. Nu m-ar surprinde deloc dacă William va decide să îi aducă”, a mai spus expertul regal despre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

ADVERTISEMENT