Life

Kate Middleton, în formă maximă la 41 de ani. Ce băutură consumă în fiecare dimineață soția Prințului William

Kate Middleton are o siluetă de invidiat la 41 de ani. Cu ce licoare își începe Prințesa de Wales ziua de fiecare dată.
28.02.2023 | 12:06
Kate Middleton in forma maxima la 41 de ani Ce bautura consuma in fiecare dimineata sotia Printului William
Kate Middleton, siluetă de invidiat la 41 de ani. Cu ce licoare își începe Prințesa de Wales ziua. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ducesa de Cambridge este în formă maximă la 41 de ani. Ce băutură consumă în fiecare dimineață soția Prințului William și cum arată meniul de la care nu se abate, pe lângă faptul că este o mare iubitoare a sportului.

Kate Middleton, siluetă de invidiat la 41 de ani. Cu ce licoare își începe Prințesa de Wales ziua

Kate Middleton se bucură de o siluetă de invidiat la cei 41 de ani ai săi. A trecut prin trei sarcini, însă kilogramele în plus nu și-au pus deloc amprenta asupra organismului pentru că este extrem de atentă la felul în care arată.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată Prințesa de Wales își începe ziua cu o licoare verde plină de antioxidanți, formată din varză kale, spirulină, matcha, spanac și afine. Acestea o ajută să aibă un ten luminos și fără imperfecțiuni.

Pe lângă această băutură Ducesa consumă la micul dejun un terci cu fulgi de ovăz la care adaugă uneori fructe. Prânzul este unul ușor și este format din ingrediente crude, de tip vegetarian, cum ar fi o salată de pepene verde.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Kate Middleton mai adaugă în castron avocado, ceapă, castraveți și brânză feta. În felul acesta combină foarte sănătos arome dulci cu ingrediente sărate. Alte prânzuri includ kebab de legume și curry de linte.

Potrivit site-ului harpersbazaar.com, soția Prințului William consumă foarte des aceste mâncăruri, aspect confirmat și de bucătarul Raghu Deora care a fost alături de Prințesa în turneul desfășurat în India.

ADVERTISEMENT

„Mâncarea vegetariană era ceea ce preferau amândoi”, este declarația făcută de chef. Până la cină obișnuiește să ia câteva gustări sănătoase care sunt compuse din fructe și legume crude, cum ar fi fructele goji.

Kate Middleton, pofte și deserturi preferate

Cu toate acestea Kate Middleton își face și mici pofte, cum ar fi floricelele de porumb. De mică adoră măslinele care o ajută să aibă un colesterol bun, gustare pe care o adoră inclusiv fiica sa, Prințesa Charlotte.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de cină Prințesa de Wales preferă o masă englezească tradițională copioasă, bogată în carbohidrați. Ducesa mănâncă adesea pui și îi place să gătească pizza, paste și prăjituri, preferata sa fiind budinca.

Fostul bucătar al familiei regale, Darren McGrady, a dezvăluit că budinca clasică britanică numită Sticky Toffee este dulcele adorat de soția Prințului William. Pe lângă preparatele culinare sănătoase și sățioase, Ducesa bea gin tonic.

ADVERTISEMENT