Life

Kate Middleton, ipostaze neașteptate. Momentul în care prințesa de Wales s-a trezit cu rochia ridicată

Kate Middleton este de departe una dintre cele mai apreciate prezențe din Familia Regală a Marii Britanii. Chiar și așa, există și momente nu tocmai plăcute pentru ea.
20.05.2023 | 13:31
Kate Middleton ipostaze neasteptate Momentul in care printesa de Wales sa trezit cu rochia ridicata
Kate Middleton, în ipostaze neașteptate. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a dat mereu dovadă de eleganță în orice apariție publică a sa. Aceasta a fost apreciată nu de pune ori de publicul larg pentru ținutele sale, dar și pentru modul în care știe cu adevărat să le poarte.

Vestimentațiile care i-au dat bătăi de cap lui Kate Middleton

Se poate spune însă că au existat și momente ”ghinioniste” pentru ea de-a lungul anilor. În ciuda vestimentației sale, Kate Middleton a avut parte de o serie de situații jenante, în care vântul nu i-a fost bun prieten.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Walles își dorește mereu o garderobă perfectă și reușește să o obțină. Se pare însă că unele haine nu sunt prietenoase cu vremea de afară, drept urmare, au existat evenimente de-a lungul anilor în timpul cărora aceasta a fost la un pas distanță să lase lenjeria intimă la vedere.

Un clip video de pe TikTok face înconjurul internetului. Există numeroase secvențe în el, în are Kate Middleton poartă diferite ținute, mai exact rochii. Nu de puține ori au fost cazurile în care acestea au lăsat la vedere mai mult decât se dorea.

ADVERTISEMENT

În 2018 spre exemplu, la nunta Prințesei Eugenie, Kate Middleton a optat pentru o rochie roz superbă. Rochia era până la genunchi, însă din cauza vântului, piesa vestimentară se ridica constant, iar ea cu greu o stăpânea.

Iar un eveniment similar s-a mai produs și în 2016, când ea și Prințul William se aflau în India. În timp ce cuplul regal depunea un omagiu soldaților care și-au pierdut viața în luptă, Kate Middleton s-a trezit cu fusta ridicată.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Walles, incident neașteptat pe tocuri

Prințesa de Walles a fost nevoită să își coboare mâna cât a putut pentru a-ți ține fusta. Iar același lucru avea să se întâmple și în Australia, când aceasta purta o ținută similară. Iar dincolo de piesele vestimentare și la capitolul încălțăminte au existat niște neplăceri.

La un moment dat, în anul 2013, de ziua Sfântului Patrick, Kate Middleton avea parte de un eveniment nu tocmai confortabil. Tocul de la pantofi s-a înțepenit într-un grilaj din asfalt. Chiar și așa, prințesa și-a păstrat cumpătul și a rezolvat rapid problema.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm și că pe lângă vestimentație, prințesa de Walles are și o siluetă pe măsură. Aceasta are o dietă strică care o ajută să se mențină în formă. Nu e de mirare, deci, de ce mai toate hainele se așează perfect pe ea. 

ADVERTISEMENT