Life

Kate Middleton mai vrea un copil cu William. Prințul a răspuns ca un diplomat

Kate Middleton mai vrea un copil cu soțul ei, Prințul William, după cum a declarat în cadrul unui eveniment. Prințul nu a părut la fel de încântat de această posibilitate.
24.02.2022 | 20:17
Kate Middleton mai vrea un copil cu William Printul a raspuns ca un diplomat
Kate Middleton mai vrea un copil cu William. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Recent, Kate Middleton a recunoscut că și-ar dori să aibă și al patrulea copil. Ducesa de Cambridge și Prințul William mai au doi băieți, Prinții George (8 ani) și Louis (3 ani) și o fată, Prințesa Charlotte (6 ani).

Soția Prințului William a făcut o vizită regală în Danemarca acum câteva zile pentru a participa la un eveniment alături de copii danezi și părinții lor. Evenimentul a fost planificat de către o organizație care sprijină sănătatea psihică a copiilor.

ADVERTISEMENT

Ducesa a glumit și a spus că soțul ei este îngrijorat atunci când o vede că petrece timp cu alți copii mici, pentru că i-ar putea veni idei să mai aibă și ea unul.

Kate Middleton mai vrea un copil cu William

Kate Middleton s-ar bucura să aibă și al patrulea copil, însă Prințul William nu pare la fel de încântat de acest lucru. Ducesei îi plac foarte mult copiii, așa că a dat de înțeles că ar fi foarte fericită cu încă unul.

ADVERTISEMENT

“William îşi face griji când eu merg la evenimente la care întâlnesc bebeluşi, în special, pentru că mă întorc acasă şi-i spun: Hai să mai facem unul!”, a declarat ducesa de Cambridge în cadrul evenimentului la care a luat parte în Copenhaga, potrivit revistei People.

Evenimentul la care a fost invitată ducesa promovează o relație mai bună între părinți și bebelușii lor.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, Prințul William a glumit în legătură cu posibilitatea de a mai avea și al patrulea copil cu soția lui.

La momentul respectiv, ducii de Cambridge au vizitat un spital din Marea Britanie. Kate Middleton a fost încurajată de un cuplu să țină în brațe bebelușul lor.

ADVERTISEMENT

Răspunsul pe care l-a dat Prințul William a amuzat pe toată lumea. “Nu-i mai daţi idei soţiei mele!”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în timp ce le înmâna părinților copilul, William i-a spus soției să nu ia bebelușul cu ea. “Nu o lua cu tine!”, a glumit nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton a glumit pe seama acestui subiect și în 2019, atunci când a fost emoționată după ce a cunoscut un bebeluș de doar cinci luni.

Tatăl copilului a întrebat-o dacă se gândește la “bebelușul numărul patru”, iar răspunsul ducesei a fost genial. “Cred că William ar fi puțin îngrijorat!”, a spus râzând.