Life

Kate Middleton, nevoită să-și schimbe garderoba. Ce nu mai are voie să poarte

Noi reguli la Palatul Buckingham, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Kate Middleton este nevoită să își schimbe garderoba.
27.09.2022 | 18:44
Kate Middleton nevoita sasi schimbe garderoba Ce nu mai are voie sa poarte
Cum își va schimba garderoba Kate Middleton. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

După moartea Reginei Elisabeta a II-a și odată cu preluarea tronului de către fiul ei, Regele Charles al III-lea, la Palatul Buckingham au intervenit unele schimbări.

Kate Middleton va adopta un nou stil vestimentar, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton și Prințul William vor trebui să se supună unor noi reguli, având în vedere că titlurile Regelui Charles au revenit lui William.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Kate a devenit Regină în așteptare și fostă Ducesă de Cambridge. Odată cu aceste noi îndatoriri, Kate va trebui, printre altele, să își modifice codul vestimentar.

Concret, soția prințului William va trebui să fie mult mai atentă la aparițiile în publice, să renunțe la anumite rochii, în special la cele cu buline. Asta deoarece va fi nevoită să adopte un stil mai sobru, dar nu anost, potrivit Mirandei Holder, expertă în regalități și modă, scrie OKMagazine.

ADVERTISEMENT

În același timp, viitoarea Regină a Angliei nu mai are voie să poarte accesorii în păr, ci să le înlocuiască cu pălării impozante. Rochițele vor fi unele din materiale mai groase și mai puțin colorate, dar care să se potrivească cu silueta fină a lui Kate.

Kate Middleton a impresionat prin ținuta ei la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Încă de la funeralii Kate Middleton a demonstrat că stilul ei vestimentar trece printr-o schimbare, una mult mai plăcută. Prințesa de Wales a îmbrăcat o rochie neagră tip sacou, semnată de Alexander McQueen, asortată cu o tocă cu voal, cercei și colier, acestea din urmă aparținând Reginei Elisabeta a II-a. Apariția a fost foarte apreciată de criticii de modă.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie, la castelul său scoțian de la Balmoral. A fost cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, având 70 de ani de domnie și 96 de ani.

După decesul ei, la tron a venit prințul Charles, care odată cu acest pas a căpătat denumirea de Regele Charles al III-alea. În urmă cu un an a plecat din această lume și prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta, care avea 99 de ani.

ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta și Prințul Philip au avut patru copii: prințul Charles, Anne, Andrew și Edward. Aceștia au mărit familia regală cu 8 nepoți și 12 strănepoți.

ADVERTISEMENT