Life

Kate Middleton, o nouă apariție spectaculoasă la un eveniment. Câți bani a costat ținuta Ducesei de Cambridge

Kate Middleton a avut o nouă apariție spectaculoasă la un eveniment, alături de Prințul William. Iată câți bani a costat ținuta purtată de Ducesa de Cambridge.
02.11.2021 | 17:42
Kate Middleton o noua aparitie spectaculoasa la un eveniment Cati bani a costat tinuta Ducesei de Cambridge
ADVERTISEMENT

Kate Middleton și Prințul William au fost prezenți la recepția de luni seară a Conferinţei ONU pentru schimbările climatice, iar ținuta Ducesei de Cambridge nu a trecut neobservată.

Soția Prințului William este recunoscută pentru ținutele simple, dar elegante pe care le poartă la diverse evenimente. Nici de data aceasta nu a dat greș cu rochia aleasă la recepție.

ADVERTISEMENT

Recepția a fost organizată în Glasgow, Soția. Mai multe personalități din lumea politică au fost prezente la eveniment.

Kate Middleton, o nouă apariție spectaculoasă

Kate Middleton a atras atenția cu ținuta purtată la recepția de aseară a Conferinţei ONU pentru schimbările climatice, unde a venit alături de Prințul William.

ADVERTISEMENT

Rochia de tip haină aleasă de Kate Middleton este de un albastru electric intens, asortată cu o pereche de pantofi navy, din piele întoarsă.

Prețul rochiei este unul pe măsură, din moment ce este de la brandul londonez Eponine. Aceasta a costat 2.400 de lire sterline, scrie okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton
Ținuta purtată de Kate Middleton la recepția Conferinţei ONU pentru schimbările climatice. Sursa foto: hepta.ro

Nici Prințul William nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un smoching bleumarin, asortat cu ținuta lui Kate Middleton.

Soția Ducelui de Cambridge are mereu grijă să arate elegant la fiecare eveniment la care este prezentă. De exemplu, la premiera filmului James Bond, la finalul lunii septembrie, Kate Middleton a optat pentru o rochie lungă, până în pământ, cu paiete aurii.

ADVERTISEMENT

Rochia a costat aproximativ 5.000 de euro și a fost inspirată dintr-o ținută purtată de Prințesa Diana în urmă cu 36 de ani. Jenny Packman a semnat ținuta purtată de Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

Coafura aleasă de Ducesa de Cambridge a fost una care i-a dat acesteia un aer oficial. Soția Prințului William a ales un coc elaborat pentru acest eveniment. Machiajul a fost unul simplu, dar în ton cu ținuta și coafura ducesei.

La recepția au fost prezenți și Prințul Charles și soția sa, Camilla, Ducesă de Cornwall. De asemenea, au venit și alte personalități politice, printre care Boris Johnson, Angela Merkel, Joe Biden și Justin Trudeau.

Regina Elisabeta a II-a nu a fost prezentă la eveniment din cauza unor probleme de sănătate. Suverana de 95 de ani a înregistrat un discurs pentru ceremonia de deschidere a conferinței, ascultat de cei prezenți seara trecută.