Life

Kate Middleton, o nouă apariție surprinzătoare. Ce ținută a purtat Prințesa de Wales

Kate Middleton a bifat o nouă apariție surprinzătoare. Prințesa de Wales a purtat o rochie în ton cu sărbătorile de iarnă.
11.12.2022 | 13:00
Kate Middleton o noua aparitie surprinzatoare Ce tinuta a purtat Printesa de Wales
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a avut recent o nouă apariție surprinzătoare, de data aceasta într-o ținută potrivită pentru Crăciun. Soția Prințului William a ales o rochie roșie din dantelă, cu sclipici.

Kate Middleton, apariție surprinzătoare. Ce rochie a ales să poarte Prințesa de Wales

Prințesa de Wales reușește de fiecare dată să surprindă pe toată lumea atunci când își face apariția la diverse evenimente. De data aceasta, soția Prințului William a optat pentru o ținută în ton cu perioada de dinainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton s-a fotografiat în fața bradului de Crăciun și a purtat o rochie roșie sclipitoare, lungă, de la Needle & Thread.

Rochia costă 460 de lire sterline și e confecționat din tulle, cu silueta în A, brodată cu paiete. Modelul purtat de prințesă se numește Aurora Ballerina, notează okmagazine.ro. La ținută a purtat și cercei asortați.

ADVERTISEMENT

Coafura lui Kate Middleton a fost una lejeră, cu părul ondulat, lăsat pe umeri. Machiajul a fost unul discret și natural, așa cum prințesa apare de fiecare dată. Aceasta a optat pentru un luciu de buze de o nuanță naturală, iar rochia este cea care iese în evidență.

Imaginea a fost publicată de Fundația Regală a Prințului și Prințesei de Wales promovează viitorul concert regal de colinde, intitulat “Royal Carols: Împreună de Crăciun”.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton
Rochia purtată de Kate Middleton. Sursa foto: Captură YouTube Royal Insider

Kate Middleton va găzdui slujba organizată joi, la Westminster Abbey, în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, decedată în urmă cu trei luni. Acesta va fi primul recital de colinde al soției lui William de când a primit titlul de Prințesă de Wales.

În cadrul slujbei vor fi recunoscute eforturile comunităților din întreaga Marea Britanie. Totodată, vor fi subliniate uniunea și sprijinul reciproc.

ADVERTISEMENT

Colindele reprezintă o parte din programul care va fi narat de Catherine Zeta-Jones. În program sunt cuprinse recitaluri ale unor artiști cunoscuți.

Evenimentul va fi difuzat la postul britanic ITV, în Ajunul Crăciunului și va cuprinde inclusiv o introducere din partea Prințesei de Wales, dat și filme și omagii aduse regretatei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton a bifat o altă apariție inedită zilele trecute

Nu a fost prima astfel de apariție a Prințesei de Wales din această săptămână. În urmă cu câteva zile, aflată la Serata Diplomatică găzduită de Palatul Buckingham, Kate Middleton a optat pentru o rochie lungă, tot roșie.

Această rochie a mai fost purtată și în 2020, la recepția organizată la Buckingham Palace cu ocazia Summitului de investiții Marea Britanie-Africa.

ADVERTISEMENT