Life

Kate Middleton, omagiu în memoria Prințesei Diana. Ce bijuterie a purtat Prințesa de Wales

Kate Middleton, actuala Prințesă de Wales, i-a adus cinste regretatei Lady Di. Accesoriile purtate de soția Prințului William.
15.09.2022 | 00:20
Kate Middleton omagiu in memoria Printesei Diana Ce bijuterie a purtat Printesa de Wales
Kate Middleton i-a adus cinste regretatei Lady Di. Accesoriile purtate de soția Prințului William. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ducesa de Cambridge a realizat un omagiu în memoria Prințesei Diana la scurt timp după ce a primit titlul de Prințesă de Wales, cel purtat de mama Prințului William și Prințului Henry. Ce bijuterie prețioasă a purtat.

Kate Middleton i-a adus cinste regretatei Lady Di. Accesoriile purtate de soția Prințului William

Kate Middleton, actuala Prințesă de Wales, i-a adus cinste regretatei Lady Di, care ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2022 dacă nu ar fi pierit tragic într-un accident de mașină în 31 august 1997. Acest lucru a fost observat la procesiunile închinate la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

Accesoriile, o pereche de cercei și o broșă, purtate de soția Prințului William sunt unele foarte vechi, cu o istorie în spate. Au fost fabricate de Collingwood și sugerează o predare de ştafetă emoționantă de la vechea Prințesă de Wales la cea actuală.

Este vorba de cerceii cu perle primiți de Diana înainte de nunta cu Prințul Charles. Aceștia au stat la urechile regretatei Lady Di în repetate rânduri, la numeroase evenimente din țări precum Australia, Canada și Italia.

ADVERTISEMENT

Acum Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a decis să îi poarte la ceremoniile organizate în onoarea și amintirea Suveranei care s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, la 96 de ani.

Potrivit Daily Mail, cerceii cu perle au devenit într-un timp foarte scurt favoriții Dianei. Bijuteriile au un știft de diamant rotund, de care este agăţat un diamant rotund mare și  alte trei rânduri de diamante mici.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, omagiu și în amintirea Reginei

Kate Middleton a fost numită Prințesă de Wales de Regele Charles al III-lea în cursul zilei de miercuri, 14 septembrie, dar nu a uitat nici de Suverană. Soția Prințului William a ales să-i aducă, de asemenea, un omagiu.

Cu această ocazie și-a accesorizat ținuta complet neagră cu o broșă cu perle, în formă de frunză, care a aparținut regretatei Regina Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT