Life

Kate Middleton, personaj într-un serial de pe Netflix. Despre ce producție este vorba

Kate Middleton ar putea interpreta un rol important într-o producție de pe platforma de streaming Netflix. Anunțul a fost făcut de reprezentanții peliculei.
08.04.2022 | 22:44
Kate Middleton personaj intrun serial de pe Netflix Despre ce productie este vorba
Kate Middleton, personaj într-un serial produs de Netflix. Care este acesta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducesa de Cambridge ar putea fi personaj în producția The Crown, care a ajuns la sezonul cu numărul 6, ultimul de altfel. În prezent, șefii de la Netflix iau în calcul să găsească o actriță care să o interpreteze pe soția lui William.

Kate Middleton, personaj într-un serial produs de Netflix. Care este acesta

Kate Middleton are șanse foarte mari să joace un rol regal în serialul The Crown. Potrivit The Sun, în luna martie a fost lansat un casting pentru actori, căutându-se la momentul respectiv persoane care să-i interpreteze pe Prințul William și Prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Cel de-al șaselea și ultimul sezon al producției va acoperi perioada cuprinsă între 1997 și începutul anilor 2000, tocmai când nepotul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a avea să o întâlnească pe viitoarea sa soție.

Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit pentru prima dată la Universitatea St. Andrew, de aceea în prezent există zvonuri care spun că se caută o actriță tânără care să-i dea viață Ducesei în producția The Crown.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, rol minor în serialul The Crown

Rolul Ducesei de Cambridge se anunță a fi unul minor, asta pentru că va fi prezentată doar prin prisma perioadei în care era tânără. Acesta este motivul pentru care castingul menționează că e nevoie de fete cu o asemănare foarte mare.

E nevoie de „doi tineri actori excepționali, cu o mare asemănare fizică” pentru a interpreta membrii familiei regale. Anunțul mai menționează că pe viitor aceștia ar putea avea „roluri semnificative”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, afișul care a fost distribuit la licee, grupuri de teatru și universități din Anglia mai spune că sunt căutați tineri actori cu vârsta cuprinsă între 16 și 21 de ani pentru Prințul William și pentru Prințul Harry cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani.

„Nu este necesară experiența anterioară în actorie”, mai apare pe afișul care caută actori interesați să o interpreteze pe Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, un bonus pentru serial

Mai mult decât atât, o persoană din interiorul Netflix a declarat pentru tabloidul britanic că includerea Ducesei de Cambridge este văzută ca „o victorie ușoară pentru The Crown, deoarece creatorii știu că va atrage mai mulți oameni să vizioneze”.

Cu toate acestea, prezența soției Prințului William în serial „nu este neapărat o parte crucială a poveștii”, chiar dacă va arăta relația de dragoste dintre ea și nepotul Suveranei încă din perioada în care erau studenți.

Filmările pentru ultimul sezon vor începe în luna august a acestui an, ceea ce înseamnă că nu mai este foarte mult timp până când producătorii vor anunța cine a primit rolul Ducesei.

ADVERTISEMENT