Life

Kate Middleton și Prințul William, de partea Ucrainei. Ducii de Cambridge au strâns donații pentru refugiați

Kate Middleton și Prințul William sunt de partea refugiaților din Ucraina pentru care au strâns donații și au lăsat mai multe mesaje de susținere în mediul virtual.
11.03.2022 | 09:29
Kate Middleton si Printul William de partea Ucrainei Ducii de Cambridge au strans donatii pentru refugiati
ADVERTISEMENT

Ducii de Cambridge au vizitat recent un centru cultural ucrainean din Londra. Membrii Casei Regale Britanice s-au întâlnit cu mai mulți voluntari și au dat o mână de ajutor pentru strângerea și sortarea produselor trimise către refugiați.

Kate Middleton, susținere pentru Ucraina. Soția Prințului William a făcut donații pentru refugiați

Kate Middleton transmite mesaje de pace și de susținere pentru Ucraina, inclusiv prin intermediul vestimentației purtate. Soția Prințului William a purtat un pulover albastru de cașmir marca Alexander McQueen bleu.

ADVERTISEMENT

Bluza în valoare de 740 de dolari a fost asortată la o pereche de pantaloni negri şi uşor evazaţi. În plus, Ducesa a optat și pentru o insignă bleu-galbenă, în nuanțele steagului ucrainean. În centru se află o inimă care arată susținerea.

Marea Britanie este una dintre ţările care au condamnat cel mai vehement invazia armatei ruse în Ucraina, Kate Middleton fiind alături de refugiați încă din primele zile de război. Conflictul durează de mai bine de două săptămâni.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton, de partea Ucrainei
Kate Middleton, de partea Ucrainei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Prințul William, întrebat de copii despre conflictul din Ucraina

Ducesa de Cambridge a lăsat mai multe mesaje de susținere în mediul online, mărturisind că a primit întrebări despre conflictul dintre cele două țări și din partea copiiilor. Prințul George (8 ani) și Prințesa Charlotte (6 ani) au fost curioși să afle ce se întâmplă.

„Ai noștri au venit acasă și ne-au pus tot felul de întrebări despre războiul din Ucraina. Cu siguranță vorbesc cu prietenii la școală. Trebuie să ne alegem cu grijă cuvintele pentru a le explica ce se întâmplă. 

ADVERTISEMENT

E foarte ciudat să vezi această situație în Europa. Dar noi suntem aici, suntem în spatele vostru. La fel ca mulți alți oameni și-ar dori să ajute mai mult”, a dezvăluit Prințul William legat de răspunsurile pe care le-a oferit copiilor, scrie Daily Mail.

Kate Middleton și partenerul său de viață au transmis mai multe mesaje în mediul online prin care își arată susţinerea pentru preşedintele Volodimir Zelenskyy şi poporul său.

ADVERTISEMENT