Life

Kate Middleton, reacție dură despre plecarea lui Meghan Markle din Familia Regală. Ducesa de Cambridge nu a iertat-o

27.05.2020 | 21:36
Kate Middleton reactie dura despre plecarea lui Meghan Markle din Familia Regala Ducesa de Cambridge nu a iertato
ADVERTISEMENT

Prietenia dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-a stricat odată cu plecarea Ducilor de Sussex din Familia Regală, Ducesa de Cambridge având o reacție extrem de dură în această privință. Soția Prințului William este de părere că părăsirea Casei Regale Britanice a Ducilor de Sussex a fost una egoistă.

Ducesa de Cambridge nu poate trece peste plecarea lui Meghan Markle din Familia Regală

Un apropiat al Ducilor de Cambridge a dezvăluit că lucrurile nu stau prea roz în Familia Regală Britanică după renunțarea Prințului Harry și a actriței Meghan Markle la drepturile lor.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a avut o reacție dură după plecarea Ducilor de Sussex din Marea Britanie, în special pentru că acum are mai multe datorii. Soția Prințului William este deranjată de atitudinea Ducilor de Sussex numind plecarea lor o dovadă de egoism.

Kate Middleton, epuizată din cauza datoriilor Familiei Regale după plecarea Ducilor de Sussex

Kate Middleton nu este singura afectată de plecarea lui Meghan Markle și a Prințului Harry din Familia Regală, ci și cei trei copii sunt triști și simt dorul Ducilor de Sussex.

ADVERTISEMENT

„Se simte epuizată și încătușată. Muncește la fel de mult ca un director de companie, care în mod normal este ajutat, ea nebeneficiind de limite sau de o mulțime de vacanțe”, a declarat apropiatul ducesei, informează Daily Mail.

„Kate înțelege crezul familiei regale, datorie, datorie, datorie. În schimb, când vine vorba de Ducii de Sussex, totul este incert”, a completat acesta, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle, dornică să-și arate adevărata față?

Actrița de origine americană nu a fost primită deloc cu brațele deschise în sânul familiei regale nici după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry. Meghan Markle a avut parte de o imagine negativă din cauza dezvăluirilor făcute de tatăl său și nu numai.

Foarte mulți colaboratori din trecutul actriței au mărturisit că aceasta are o fire extrem de dificilă, lucrându-se foarte greu cu ea. Mai mult decât atât foarte mulți angajați au demisionat de-a lungul timpului din cauza atitudinii sale despotice.

ADVERTISEMENT

Așadar, nu este de mirare faptul că Ducesa de Sussex așteaptă cu nerăbdare să apară pe piață biografia sa și a Prințului Harry. Potrivit unor surse, aceasta va scoate la lumină detalii și amănunte care să o pună pe Meghan Markle într-o lună favorabilă, biografia apărând cel mai probabil în luna august.

 

ADVERTISEMENT