Simona Halep

Kate Middleton și Meghan Markle merg la finala Wimbledon dintre Halep și Williams. Ducesa de Cambridge a fost invitată de Simona

13.07.2019 | 09:03
Kate Middleton și Meghan Markle merg la finala Wimbledon dintre Simona Halep și Serena Williams

Kate Middleton și Meghan Markle merg la finala Wimbledon dintre Simona Halep și Serena Williams. Ducesa de Cambridge a fost invitată de sportiva din România, iar Simo chiar a declarat într-o conferință de presă că i-ar plăcea ca soția prințului William să meargă la turneul găzduit de Londra pentru a o urmări. De partea cealaltă, Meghan Markle e prietenă bună cu Serena.

Kate Middleton și Meghan Markle merg la finala Wimbledon dintre Halep și Williams

Finala Wimbledon 2019 are loc azi, de la ora 16.00, iar Kate Middleton și Meghan Markle vor umări împreună meciul dintre Simona Halep și Serena Williams. Aceasta nu va fi prima dată când cele două ducese participă împreună la un meci de tenis. Soțiile prinților William și Harry au participat și anul trecut la Grand Slam-ul britanic.

Meghan Markle, soția lui Harry, a susținut-o pe Serena Williams la mai multe meciuri jucate de sportiva din America, jucătoarea de tenis fiind o foarte bună prietenă a Ducesei de Sussex. Meghan a mers și pe 4 iulie la o partidă jucată de Serena Williams contra jucătoarei din Slovenia, Kaja Juvan, iar prezența acesteia la Wimbledon a strânit un adevărat scandal.

Simona Halep o salută pe Serena Williams la finalul meciului
Simona Halep o salută pe Serena Williams la finalul meciului

Prezența lui Meghan Markle la meciul Serenei Williams cu Kaja Juvan a strânit un adevărat scandal

Fosta actriță în vârstă de 37 de ani a fost aspru criticată de presa internațională după meciul Serenei Williams cu Kaja Juvan, toate acestea după ce au apărut informații că agenșii ei de securitată au fost instruiți să nu lase participanții la eveniment să o fotografieze pe Meghan Markle.

“Da, știam că e în public, e mereu incitant când vine să privească vreun meci și când susține tenisul. Am fost fericită. De fiecare dată când îi văd numele în ziar, nu citesc știrea. Nici că putea să fie o mai bună prietenă pentru mine. În momentele proaste, în momentele bune, mereu e acolo”, a declarat Serena Williams la finalul meciului cu Kaja Juvan.