Life

Kate Middleton și Prințul William au coborât de pe piedestal și s-au ”angajat” într-o muncă nobilă – Video

16.09.2020 | 18:25
Kate Middleton si Printul William au coborat de pe piedestal si sau angajat intro munca nobila  Video
ADVERTISEMENT

Kate Middleton și Prințul William au câștigat multe puncte la capitolul imagine după cea mai recentă apariție a lor. Au uitat de piedestalul pe care îl au în mod binemeritat și au coborât printre oameni, doar că de data asta nu s-au limitat doar la a vorbi cu ei, ci au acționat ca muritorii de rând.

Kate Middleton și Prințul William, brutari

Mai exact, ducii de Cambridge au muncit preț de câteva ore într-o brutărie, dorind să vadă pe pielea lor cum este să faci pâine, arătându-și astfel respectul pentru toți cei care se străduiesc din plin în această industrie.

ADVERTISEMENT

Nepotul Reginei Elisabeta și soția lui și-au reluat activitățile după lunga perioadă de șezut în casă, iar primele lor opriri au fost în mai multe magazine ale micilor întreprinzători din Londra pentru a afla cum se descurcă din punct de vedere economic pe timp de pandemie.

Primul loc pe care l-au vizitat a fost brutăria Beigel Bake, înființată în 1974 și devenită una din cele mai populare din capitala Angliei, acolo unde Kate și-a suflecat mâinile și s-a apucat să frământe cu dibăcie aluatul pâinicilor folosite pentru celebrele sandwichuri londoneze.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Cambridge a fost ajutată de William care, deși a spus că nu a mâncat niciodată ”bagels”, s-a implicat destul de serios în procesul fabricării produselor de panificație, notează hola.com.

Ducii de Cambridge, alături de victimele economice ale pandemiei

La finalul procesului, Elias Cohen, patronul brutăriei, a trebuit să spună care dintre cei doi soți s-a desurcat cel mai bine, iar coronița a primit-o, în acest caz, ducesa.

ADVERTISEMENT

După ce au făcut pâinicile cu mâinile lor, Kate și William s-au îndreptat spre centrul London Bridge, unde au aflat poveștile triste ale pandemiei, ascultându-i pe oamenii lăsați fără locuri de muncă din cauza patronilor care au profitat de contextul virusului și au comis abuzuri împotriva lor, lăsându-i fără venituri.

I-au asigurat apoi și pe membrii comunității musulmane defavorizate din zona moscheii situată în cartierul Whitechapel că totul va fi bine și că ei, în calitate de duci, vor vorbi cu mai multe organizații pentru a le oferi tot ce au nevoie.

ADVERTISEMENT