Life

Kate Middleton și Prințul William, decizie radicală. Motivul pentru care cei doi plănuiesc să îi mute pe Prințul Louis și Prințesa Charlotte departe de fratele lor, Prințul George

Kate Middleton și Prințul William își mută doi dintre copii departe de Palatul Buckingham. Ce anume i-a speriat pe cei doi de au ajuns la această decizie.
10.07.2024 | 21:56
Kate Middleton si Printul William decizie radicala Motivul pentru care cei doi planuiesc sa ii mute pe Printul Louis si Printesa Charlotte departe de fratele lor Printul George
Kate Middleton și Prințul William își mută doi copii departe de Palatul Buckingham. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Anul acesta a fost unul destul de dificil pentru Familia Regală. În ciuda problemelor, Kate Middleton și Prințul Harry s-au concentrat asupra copiilor lor. Tocmai de aceea, au decis ca Prințul Louis și Prințesa Charlotte să fie duși departe de Palatul Buckingham.

Kate Middleton și Prințul William își mută doi copii departe de Palatul Buckingham

În luna martie a acestui an, Kate Middleton a postat un videoclip prin care îi anunța pe toți că are cancer. În ciuda diagnosticului crunt, soția Prințului William nu s-a dat bătută. Aceasta a continuat să fie prezentă în viața celor trei copii.

ADVERTISEMENT

În diverse interviuri, apropiații Familiei Regale au declarat că cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William au fost destul de afectați. Însă, Prințesa de Wales nu a vrut ca cei mici să sufere prea mult.

De fapt, chiar dacă este în plin proces de recuperare, grija ei pentru cei trei copii este la fel de mare. Ba chiar a discutat cu soțul ei și se pare că știu ce vor face pe viitor cu Prințul Louis și cu Prințesa Charlotte.

ADVERTISEMENT

Conform tradiției regale, Prințul George va fi cel care va urca pe tron, în ordinea succesiunii. Asta înseamnă că Prințul Louis și Prințesa Charlotte vor trăi mereu cu sentimentul că sunt două persoane de rezervă.

Cuplul regal nu vrea ca Prințul Louis și Prințesa Charlotte să dezvolte mentalitatea de ”rezervă”

Surse apropiate lui Kate Middleton și Prințului William au vorbit cu presa de peste hotare despre decizia celor doi. Potrivit lor, frica cea mai mare a cuplului este ca cei doi copii ai lor să nu dezvolte aceeași mentalitate ca Prințul Harry. Este foarte bine cunoscut faptul că a fost mereu în umbra fratelui său. Tocmai de aceea, a și lansat cartea ”Rezerva”.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton și Prințul William plănuiesc să îi trimită, în viitor, pe Prințul Louis și pe Prințesa Charlotte departe de Palatul Buckingham. În acest fel, susțin ei, cei doi vor avea oportunitatea de a se regăsi și de a-și contura propria personalitate.

Prințul Louis și Prințesa Charlotte nu vor trebui să își facă prea multe griji cu privire la viitorul lor. Cei doi nu vor fi nevoiți să se descurce pe cont propriu. Din contră, vor primi tot sprijinul de care au nevoie, potrivit contractelor regale.

ADVERTISEMENT

Momentan, este mult prea devreme pentru ca Prințul Louis sau Prințesa Charlotte să se îngrijoreze pentru ceea ce vor face. Cu siguranță, li se va găsi o ocupație care să se potrivească cu personalitățile lor.

Prințesa Charlotte este mult mai expansivă decât fratele ei, Prințul Louis. Micuța adoră să fie în centrul atenției și este foarte populară. Toți cei care o cunosc au numai cuvinte de laudă la adresa ei, inclusiv starurile mari, precum Taylor Swift sau Travis Kelce.

ADVERTISEMENT