Life

Kate Middleton şi prinţul William s-au despărţit după 2 ani de relaţie. Cum a intervenit Regina Elisabeta pentru a-i împăca

Kate Middleton şi prinţul William s-au despărţit după 2 ani de relaţie cu mult timp în urmă, atunci când încă erau la început. Regina Elisabeta a intervenit pentru a-i împăca.
12.04.2022 | 22:56
Kate Middleton si printul William sau despartit dupa 2 ani de relatie Cum a intervenit Regina Elisabeta pentru ai impaca
Kate Middleton şi prinţul William s-au despărţit după 2 ani de relaţie, cu mult timp în urmă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton și prințul William s-au despărțit după 2 ani de relație acum ceva timp, iar Regina Elisabeta a intervenit pentru ca cei doi să se împace. Despărțirea lor a fost de scurtă durată și s-a petrecut în 2007.

Kate Middleton şi prinţul William s-au despărţit după 2 ani de relaţie

Sunt căsătoriți de 11 ani, dar au existat și obstacole în relația dintre Kate Middleton și prințul William. Cei doi se cunosc din 2001, de pe vremea când studiau la Universitatea Saint Andrews din Scoția.

ADVERTISEMENT

Inițial, relația lor a început ca o prietenie, iar în 2005, la absolvire, formau deja un cuplu. Ducele de Cambridge a intrat în armată după absolvire. Viitoarea sa soție a început un loc de muncă în Londra.

În 2007 s-au despărțit pentru puțin timp, dar surse din anturajul lor se temeau că separarea este definitivă.

ADVERTISEMENT

În jurul anului 2006 ar fi început să apară probleme în relația lor. La momentul respectiv, prințul William ar fi avut îndoieli privind viitorul său alături de Kate și ar fi cerut sfaturile tatălui său, prințul Charles, dar și ale bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, notează mirror.co.uk.

Potrivit autoarei Katie Nicholl, se crede că relația dintre ei s-a răcit după ce au început să apară speculații despre o logodnă. În preajma Crăciunului din 2006, William ar fi avut nevoie să discute cu tatăl și cu bunica lui despre problemele din viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

„William a avut o discuție sinceră cu tatăl și bunica sa despre viitorul lui alături de Kate. Ambii l-au sfătuit să nu se grăbească cu deciziile.”, a precizat autoarea.

Kate Middleton avea temeri cu privire la relație, iar Wiliam și-ar fi anulat planurile de a-și petrece Anul Nou alături de iubita lui și de familia ei. Prințul ar fi informat-o atunci că a decis să rămână alături de familia lui.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton ar fi încheiat relația dintre ea și William printr-un apel telefonic chiar de la locul de muncă. Totul s-a petrecut în 2007.

Unul dintre foștii colegi de muncă ai lui Kate Middleton a declarat pentru sursa citată mai sus că a văzut-o pe aceasta răspunzând la telefon în parcare.

„Era clar că William era la telefon – și că era o ceartă.”, a declarat persoana în cauză la acel moment.

Cum s-a produs împăcarea ducilor de Cambridge

Autorul regal Robert Lacey a vorbit despre acest subiect în cartea Battle of Brothers, apărută în 2020. Acesta a notat, în lucrarea sa, că prințul William și Kate s-au despărțit, într-adevăr, atunci când au avut acel apel telefonic.

Viitoarea ducesă de Cambridge s-ar fi scuzat în timpul unei ședințe pentru a-i răspunde lui William. Cei doi ar fi discutat despre viitorul lor, iar Kate s-ar fi închis într-o cameră timp de o oră.

După despărțire, Kate Middleton se afișa mereu cu zâmbetul pe buze și se bucura de ieșirile în locațiile exclusiviste din Londra. La aproape două luni de la ruptură, prințul William deja ar fi început să-i simtă lipsa.

Jocheul Sam Waley-Cohen i-a invitat pe Kate Middleton și pe prințul William la o petrecere de la conacul familiei sale din Oxfordshire.

Se pare că cei doi ar fi fost văzuți vorbind de mai multe ori la petrecere. După câteva săptămâni formau din nou un cuplu. După reîntâlnirea de la acest eveniment, cei doi au fost surprinși sărutându-se o petrecere a armatei din Bovington, Dorset.

În iulie 2007, Kate Middleton și fratele ei, James, au fost văzuți la concertul organizat în memoria Prințesei Diana, organizat la Wembley pentru a marca 10 ani de la decesul acesteia. Cei doi se aflau la în apropierea prinților William și Harry.

La un moment dat, Kate Middleton s-a mutat în apartamentul din Clarence House al prințului William. În 2010 a fost anunțată logodna celor doi. În cadrul unui interviu, Kate a vorbit despre scurta despărțire din 2007.

„La acea vreme, nu eram foarte mulțumită de ceea ce se întâmpla, dar m-a făcut o persoană mai puternică. Afli lucruri despre tine pe care nu le conștientizai.

Cred că poți fi destul de consumat de o relație când ești mai tânăr. Am apreciat foarte mult acea perioadă petrecută cu mine însămi.”, spunea Kate Middleton.

ADVERTISEMENT