Life

Kate Middleton, ținută de milioane la ultima apariție. Câți bani a dat Ducesa de Cambridge pe cercei

Kate Middleton este în centrul atenției tot mai des în ultima perioadă, de când a început să pună mare accent pe ținutele vestimentare și pe hainele din garderobă.
20.01.2022 | 18:38
Kate Middleton tinuta de milioane la ultima aparitie Cati bani a dat Ducesa de Cambridge pe cercei
Kate Middleton, în centrul atenției. Ținuta cu care a impresionat soția Prințului William. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ultima apariție în spațiul public o găsește pe Ducesa de Cambridge la Muzeul Foundling, acolo unde a purtat o ținută de milioane fără să scoată prea mulți bani din buzunar.

Soția Prințului William se concentrează tot mai mult pe aparițiile sale, de aici și comentariile pozitive pe care le primește de la criticii de modă din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Cu un stil simplu, dar în același timp elegant Kate Middleton demonstrează tot mai mult că moda este una dintre pasiunile sale și pe care pune foarte mare preț.

Kate Middleton, în centrul atenției. Ținuta cu care a impresionat soția Prințului William

Primul eveniment din 2022 o arată pe Kate Middleton purtând o maletă neagră și un palton bleumarin pe care-l are în garderobă de mult și cu care s-a mai afișat și în trecut.

ADVERTISEMENT

Imaginea Ducesei este completată de o pereche de pantaloni negri cu dungă, care au costat 130 de lire sterline. De asemenea, accesoriile sunt și ele simple și accesibile.

Cerceii purtați de soția Prințului William pot fi achiziționați cu doar 7 lire sterline, știindu-se deja faptul că este o persoană care reciclează multe dintre haine și accesorii.

ADVERTISEMENT

Părul lăsat liber pe spate scoate la iveală cerceii purtați de Ducesa de Cambridge, care a optat cu această ocazie pentru un machiaj natural.

Kate Middleton, ținută de milioane
Kate Middleton, ținută de milioane. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Kate Middleton, ședință foto specială pentru aniversarea de 40 de ani

Kate Middleton adoră să facă fotografii, dovadă că a imortalizat ziua sa de naștere prin intermediul unor imagini. Ducesa a realizat o ședință foto specială pentru aniversarea de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Fotograful italian Paolo Reversi a avut șansa să o descopere pe soția Prințului William dincolo de Casa Regală, lucru care l-a făcut să aibă o părere foarte bună.

„În fiecare zi este mitraliată de fotografi, dar nu obișnuiește să pozeze; Cunoscând fotografiile mele cu modelele i-a fost puțin frică să se confrunte cu o sesiune reală. 

Ședința a necesitat aproximativ patru ore de muncă. Dar odată ce a început ar fi foarte ușor, am liniştit-o. Și așa a fost”, a spus fotograful, conform People.

ADVERTISEMENT