Life

Kate Middleton, ținută surprinzătoare la școală. Ducesa de Cambridge i-a uimit pe elevi și profesori

Kate Middleton reușește să fie în centrul atenției în ultima perioadă prin prisma pieselor vestimentare pe care le poartă, așa cum s-a întâmplat și la ultima vizită într-o școală.
24.11.2021 | 22:58
Kate Middleton tinuta surprinzatoare la scoala Ducesa de Cambridge ia uimit pe elevi si profesori
Kate Middleton, în centrul atenției. Cu ce ținută a captat toate privirile la o școală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducesa de Cambridge a fost invitată la o unitate de învățământ din Londra, unde a participat la o lecție deschisă despre neuroștiință și importanța dezvoltării creierului în perioada copilăriei.

Momentul de la școala secundară din nordul Capitalei nu a atras atât de mult atenția cât a făcut-o ținuta surprinzătoare cu care a venit în fața elevilor și profesorilor.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton i-a uimit pe toți. Soția Prințului William a purtat un palton de o culoare foarte veselă, cu care ne-a obișnuit tot mai frecvent în ultima perioadă.

Kate Middleton, în centrul atenției. Cu ce ținută a captat toate privirile la o școală

Kate Middleton este în pas cu moda datorită hainei de culoare roz de la firma Hobbs pentru care a scos din buzunar suma de 299 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Paltonul vesel și colorat a fost accesorizat perfect cu o bluză pe gât în aceeași nuanță, de la aceeași firmă. De data aceasta prețul de achiziție a fost de numai 75 de lire sterline.

În partea de jos Ducesa de Cambridge a optat pentru o pereche de pantaloni de culoare închisă și pantofi negrii cu toc cui. Per total, soția Prințului William a adus un plus de culoare în sala de clasă.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton, în vizită la o școală din Londra
Kate Middleton, în vizită la o școală din Londra. Sursa foto: Daily Mail. Colaj: Fanatik

Kate Middleton, pasionată de neuroștiință

Și pentru că a asistat la o lecție foarte importantă, Kate Middleton a făcut și o mărturisire în acest sens precizând că este pasionată de felul în care se dezvoltă creierul unui om încă de la naștere.

„Am fost atât de fascinată când am aflat prima dată despre asta. Cum se formează creierul bebelușilor și cum s-a dezvoltat și ce înseamnă asta pentru noi când creștem”, a declarat Ducesa, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba despre felul în care amintirile și trăirile din copilărie modelează creierul în curs de dezvoltare. În acest sens sunt luate în calcul mai multe elemente.

Printre cele mai importante sunt relațiile, mediul și experiențele pozitive, care sunt cruciale în creșterea unui om al cărui creier este în curs de formare.

The Royal Foundation Center for Early Childhood, proiectul lansat vara aceasta de Ducesă, își propune exact lucrurile evidențiate în timpul vizitei la școala din Londra.

ADVERTISEMENT