Fotbal international

Kate Upton și Cristiano Ronaldo, imagini incendiare pe Instagram. Nimeni nu s-ar fi gândit la conexiunea dintre cei doi!

20.11.2018 | 16:31
Kate Upton și Cristiano Ronaldo, imagini incendiare pe Instagram

Kate Upton este un model de succes din SUA, în timp ce Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Deși activează în domenii diferite, există o legătură între cei doi: sunt imaginea aceluiași brand de lenjerie intimă.

Yamamay este o companie de succes din Italia în acest domeniu, fondată în 2002 de către Gianluigi Cimmino. Italienii lucrau de ceva timp cu frumoasa americancă, iar de curând l-au cooptat în echipă și pe Cristiano Ronaldo, profitând de faptul că portughezul s-a transferat în Serie A, la Juventus.

Vezi imagini în galeria foto de mai sus!

Kate Upton și Cristiano Ronaldo, imagini incendiare pe Instagram

Deși mai multe celebrități reprezintă imaginea Yamamay în lume, Kate și Cristiano apar cel mai des în postările de pe Instagram ale italienilor, aceștia profitând de notorietatea de care se bucură cei doi.

La doar 26 de ani, Kate Upton a devenit repede unul dinte cele mai de succes modele din întreaga lume. În comparație, Ronaldo este cel mai urmărit sportiv pe orice rețea de socializare și reprezintă un mode pentru tinerii de pretutindeni.

Traiectorii diferite în viața personală

Kate Upton a devenit mămică recent, dând naștere unei fetițe pe 7 noiembrie. Upton este căsătorită cu jucătorul de baseball Justin Verlander din noiembrie anul trecut, având cu acesta o relație de patru ani.

Dacă americanca traversează o perioadă grozavă și în viața personală, Cristiano Ronaldo se bucură de succes doar pe teren. În prezent, portughezul se află în plin proces, după ce autoritățile din SUA au redeschis un caz în care Ronaldo este acuzat de viol, faptă ce ar fi comis-o acum nouă ani în Las Vegas.

În plan sportiv însă, Cristiano Ronaldo strălucește. E în continuare unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei chiar și la 33 de ani. A devenit repede liderul lui Juventus, echipă pentru care marchează și oferă assist-uri pe bandă rulantă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri