Sporturi

Katerina Siniakova, în lacrimi după ce România a eliminat Cehia din Fed Cup: „Nu ne aşteptam”

10.02.2019 | 23:51
Katerina Siniakova in lacrimi dupa ce Romania a eliminat Cehia din Fed Cup Nu ne asteptam

Katerina Siniakova a izbucnit în lacrimi după ce România a eliminat Cehia din Fed Cup. Jucătoarea de tenis de 22 de ani a făcut pereche cu Barbora Krejcikova, cele două fiind învinse de Monica Niculescu şi Irina Begu, scor 6-7(2), 6-4, 6-4.

Nu ne așteptam să joace așa bine la dublu. Am greșit multe lovituri, am fost și obosită în finalul meciului”, a declarat, în lacrimi, Katerina Siniakova, la finalul întâlnirii.

Katerina Siniakova, în lacrimi după Cehia – România 2-3

Aceasta era extrem de afectată de rezultat, acuzând printre altele și oboseala faptului că a jucat în meciul 4 al întâlnirii, când a învins-o clar pe Mihaela Buzărnescu, și a dus scorul general în acel moment la 2-2.

A urmat meciul de dublu, unde perechea care este numărul 1 în lume, Siniakova – Krejcikova, a câștigat primul set la tie-break și erau mici șanse ca româncele să mai întoarcă soarta meciului și a întâlnirii. Dar Monica Niculescu și Irina Begu au fost incredibile, au întors soarta partidei și România este, după 46 de ani, din nou în semifinalele Fed Cup. În 1973, România a fost învinsă cu 2-1 de Africa de Sud.

De această dată, pe 20-21 aprilie, România va întâlni reprezentativa Franței, în fieful acesteia, încercând să ajungă în premieră în finala Fed Cup și, de ce nu, să o câștige.