Sport

Katia, sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj sfâșietor pentru fotbalistul de la Manchester United, după ce unul dintre gemeni i-a murit la naștere

Katia Aveiro (44 de ani), una dintre cele două surori mai mari ale lui Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj sfâșietor, pe Instagram, pentru fratele său, după ce unul dintre gemeni i-a murit la naștere.
19.04.2022 | 09:49
Katia sora lui Cristiano Ronaldo mesaj sfasietor pentru fotbalistul de la Manchester United dupa ce unul dintre gemeni ia murit la nastere
Katia Aveiro (44 de ani), una dintre cele două surori mai mari ale lui Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj sfâșietor, pe Instagram, pentru fratele său, după ce unul dintre gemeni i-a murit la naștere
ADVERTISEMENT

Luni, Cristiano Ronaldo a anunțat faptul că unul dintre doi gemeni pe care îi aștepta alături de Georgina Rodriguez a decedat la naștere.

Katia, sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj sfâșietor pentru fotbalistul de la Manchester United

Katia Aveiro a postat, pe contul personal de Instagram, două fotografii în care apar Georgina și Alana, una dintre fiicele lui Ronaldo, dar și fotbalistul lui Manchester United alături de unul dintre nepoții săi. Totodată, a postat un mesaj emoționant pentru Ronaldo.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc și toată inima mea este alături de tine. Dumnezeu să aibă grijă de tot și să îți contureze calea mai mult și mai mult.

Micul nostru înger este deja în poala tatălui ei, iar micuța noastră care este deja aici (n.r. Alana, 4 ani), puternică și plină de sănătate, ne va învăța mai mult și mai mult că numai iubirea contează”, a scris Katia Aveiro, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alături de Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo mai are două fiice, pe Alana Martina, în vârstă de cinci ani, și bebelușul născut pe 18 aprilie 2022.

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire.

ADVERTISEMENT

Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe rețelele sociale, prin care au anunțat că unul dintre gemenii lor a decedat.

ADVERTISEMENT
  • 35 de milioane de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
  • 21 de goluri și 3 pase decisive a dat Cristiano Ronaldo în 34 de partide bifate pentru Manchester United, în acest sezon
ADVERTISEMENT