Fotbal international

Katie Kane, „golgheterul” Angliei la Mondiale

Puternica națională a Angliei are parte de o susținere pe măsură la Mondialul din Qatar: frumoasa Katie Goodland, soția căpitanului Harry Kane.
04.12.2022 | 11:30

Jucătorii naționalei Angliei sunt însoțiți în Qatar de superbele lor iubite, care sunt cazate pe un vapor de lux și sunt tratate ca niște prințese. Este și cazul lui Katie, soția lui Harry Kane, una dintre cele mai cunoscute partenere ale fotbaliștilor Albionului și despre care jurnaliștii englezi au scris zeci de articole.

Katie Kane, vârful de lance din atacul naționalei Angliei

La fel ca Lionel Messi, Harry Kane s-a căsătorit cu marea lui iubire din copilărie, Katie Goodland. Englezoaica a absolvit facultatea de educație fizică și sport, unde l-a și cunoscut pe golgheterul lui Tottenham.

ADVERTISEMENT
Harry Kane, alături de Katie și copii în tribune la Campionatul Mondial din Qatar
Harry Kane, alături de Katie și copii în tribune la Campionatul Mondial din Qatar

Katie a continuat pe acest drum și este instructor de fitness. Frumoasa englezoaica a fost impresionată de faima și isteria fanilor lui Harry Kane, pe care a descris-o drept o „nebunie”.

Cei doi au împreună două fetițe și un băiat, dar și doi câini care sunt mascotele familiei: Brady și Wilson.

ADVERTISEMENT

Harry Kane a vorbit pentru Esquire despre relația sa cu Katie Goodland: „Am mers la școală împreună, așa că a fost lângă mine toată cariera mea. Bineînțeles, consideră că e un pic o nebunie tot ce se întâmplă. Cred că a apărut și în ziare de câteva ori în timp ce plimba câinii”. 

Atacantul naționalei Angliei a cerut-o în căsătorie în 2017, în timp ce se aflau pe plajă într- vacanță de vis în Bahamas.

ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Angliei are parte de o viață extrasportivă controlată la sânge de soția sa Kate

Kate e familistă convinsă, iar Harry Kane își petrece tot timpul liber alături de soție și fetele sale. Cei doi s-au căsătorit oficial în 2019: „M-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu”, anunța fotbalistul pe Instagram.

Harry Kane și Katie Goodland, unul dintre cele mai celebre cupluri din Anglia
Harry Kane și Katie Goodland, unul dintre cele mai celebre cupluri din Anglia

Căpitanul naționalei Angliei glumea că nu va plânge în ziua nunții, dar o va face dacă va câștiga Campionatul European sau Mondial cu naționala Angliei.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Harry Kane pleacă mare favorită în meciul din optimi împotriva Senegalului, iar Harry Kane are șanse mari să ajungă în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Partida are loc duminică, 4 decembrie, de la ora 21:00.


  • 3,30 este cota GET’S BET pentru pronosticul „1 solist” la Anglia – Senegal. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT