Fotbal international

Katrine Friis, senzația daneză în bikini la Mondiale

Katrine Friis, senzația Danemarcei la Mondiale, și iubita lui Andreas Christensen, a devenit virală pe internet după ce a pozat în bikini.
29.11.2022 | 13:10

Danermarca are și ea frumusețile sale demne de un turneu final. Este vorba de Katrine Friis, iubita fundașului central al Barcelonei, Andreas Christensen, trecut și pe la Chelsea.

Katrine Friis, frumusețea mondială a Danemarcei

Katrine Friis a făcut senzație în presa engleză după ce s-a pozat în bikini pe Instagram, în perioada în care Andreas Christensen juca la Londra.

ADVERTISEMENT
Katrine Friis, una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca
Katrine Friis, una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca

Superba blondă din Danemarca l-a susținut pe stoper și la Campionatul European, când a apărut pe stadion în tricoul iubitului ei. Katrine și Andreas sunt un cuplu celebru în Danemarca.

Top modelul s-a îndrăgostit de Londra, una dintre capitalele modei, iar mutarea la Barcelona nu a fost deloc ușoară: „Atât de recunoscătoare pentru ultimii cinci ani. O să îmi fie atât de dor de familia mea de la Londra și de casa noastră. Instagram permite să postez doar zece fotografii, deci doar câteva amintiri și oameni de care o să îmi fie dor”, a scris Katrine pe pagina ei, la momentul transferului lui Christensen la Barcelona.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by katrine friis (@katrinefogtfriis)

Chelsea a plătit în 2017 suma de 18 milioane de euro pentru transferul lui Christensen de la Borussia Monchengladbach, însă catalanii l-au adus pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract.

Deși iubitul ei e milionar, Katrine Friis se deplasa la Londra cu metroul

Educația scandinavă se vede bine la Katrine Friis. Deși iubitul ei câștigă milioane de euro pe an, se deplasa la Londra cu metroul, lucru apreciat mai ales de presa britanică.

ADVERTISEMENT

Daneza e pasionată de shopping și de călătorii, însă pe Instagram are doar 22.600 de urmăritori. Jucătorul naționalei Danemarcei în vârstă de 26 de ani urmează să aibă un copil cu Katrine Friis.

Katrine Friis îl susține necondiționat pe Andreas Christensen, iar cei doi au celebrat pe teren câștigarea trofeului Champions League cu Chelsea în 2019.

ADVERTISEMENT

Naționala Danemarcei se luptă pentru calificarea în optimi cu Australia. „Vikingii” sunt pe locul trei în grupa D, cu 1 punct, la două lungimi distanță de „canguri”. Franța e deja calificată și va juca cu rezervele în meciul cu Tunisia, care are de asemenea un punct.


  • Cota GET’S BET pentru Danemarca: 1,53 este cota pentru „2 solist” la Australia – Danemarca. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT