Fotbal intern

Katsikas încă nu a dat un răspuns final ofertei lui Dinamo! Semnează grecul?

05.06.2018 | 10:24
Katsikas inca nu a dat un raspuns final ofertei lui Dinamo Semneaza grecul

Florin Bratu se bazează pe fundașul grec, dar Giorgos Katsikas încă nu a dat un răspuns final ofertei lui Dinamo. Dacă acesta nu va semna prelungirea, Bratu se va reorienta.

Jucătorul a devenit unul dintre stâlpii defensivei și, alături de Jaime Penedo, a primit propunerea unui nou contract cu gruparea din Ștefan cel Mare.

A crescut de la meci la meci și are cotă bună

Giorgos Katsikas a venit la Dinamo în 2017 și mulți îl considerau din start un transfer fără viitor la echipă. Deși avea în spate un CV cel puțin interesant, cu echipe precum PAOK și Twente în palmares, grecul nu inspira încredere în primul rând din cauza accidentărilor care i-au măcinat cariera.

Doar că Giorgos a strâns din dinți și, ușor, ușor s-a integrat în angrenajul echipei. Fie că a fost vorba de Miriuță sau de Bratu, Katsikas a jucat constant, iar evoluțiile lui au crescut de la joc la joc. Din acest motiv, el a primit o propunere de prelungire a contractului cu Dinamo.

Giorgos Katsikas in meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 6 martie 2018.

Katsikas încă nu a dat un răspuns final ofertei lui Dinamo! De ce ezită să semneze

Formația din Ștefan cel Mare i-a propus un salariu de 10.000 de euro, lunar, cu 2.000 de euro peste ce avea până acum. Cu toate acestea, Katsikas, care a recunoscut public că oferta nu e nici bună, nici rea, ezită să semneze prelungirea contractului. FANATIK.RO a aflat că fundașul are câteva oferte din străinătate, care sunt mai avantajoase financiar, dar care nu îi oferă prea multe garanții sportive.

În acest moment, apărătorul, care este fost internațional grec de tineret, nu este decis dacă să meargă într-un loc unde ar câștiga un salariu mai bun sau dacă să rămână la Dinamo, să ia un salariu mai mic, dar să joace meci de meci și să aibă șansa unui transfer important apoi.

Giorgos Katsikas in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Concordia Chiajna, din cadrul play out-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 7 aprilie 2018.

Simțind că fotbalistul ezită, Dinamo i-a dat un ultimatum: jucătorul în vârstă de 27 de ani are timp până la finalul acestei săptămâni să dea un răspuns definitiv. În cazul în care el va refuza oferta alb-roșilor, Bratu va fi nevoit să găsească un înlocuitor de profil asemănător.

600 de mii de euro este cota lui Giorgos Katsikas pe transfermarkt

Tags: