“Câinii”, nerăbdători să joace în derby: “Va fi o atmosferă fantastică”

Mirela Apostol   
in Dinamo
15/02/2018, 15:35
“Câinii”, nerăbdători să joace în derby: “Va fi o atmosferă fantastică”

Katsikas a pierdut în ultimul meci jucat de el împotriva celor de la FCSB, însă speră să echilibreze balanţa duminică, pe Arena Naţională. Grecul din defensiva lui Dinamo îşi doreşte să fie folosit de Vasile Miriuţă în meciul cu elevii lui Nicolae Dică.

“Va fi o atmosferă fantastică. Nu ştiu câte bilete s-au vândut, dar cred că vor veni 20-30 de mii, 40 de mii de fani! Va fi frumos şi pentru jucători, vom avea sprijinul de care avem nevoie pentru a câştiga meciul.

“Toată lumea vrea să câştige împotriva lor”

Desigur că este un meci greu, ştim cu toţii că este un derby aici. Ambele echipe sunt foarte bune şi sper să câştigăm! Sper să joc duminică. Îmi amintesc că am piedut ultimul meci contra lor. Toată lumea vrea să câştige împotriva echipelor bune şi în special împotriva FCSB”, spune Katsikas.

Partida Dinamo –  FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.
 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.