Fotbal intern

Katsikas și Pesic se distrează pe instagram. Ce au postat cei doi „exilați” de la Dinamo. Foto

30.01.2019 | 19:23
Katsikas și Pesic se distrează pe instagram. Ce au postat cei doi „exilați” de la Dinamo. Foto
Katsikas și Ivan Pesic se distrează pe instagram

Dinamo București a continuat și în această iarnă campania de transferuri, cu numeroase plecări și sosiri în Ștefan cel Mare. Doi dintre jucătorii care nu și-au mai găsit un loc în lotul lui Mircea Rednic din Antalya au fost fundașul central Georgios Katsikas și mijlocașul ofensiv Ivan Pesic. Cei doi fotbaliști străini s-au pregătit separat în toată această perioadă, la București.

Chiar dacă a fost unul dintre jucătorii de bază în prima parte a campionatului, Georgios Katsikas nu a mai figurat în planurile lui Mircea Rednic pentru partea a doua a sezonului și a fost lăsat acasă de antrenorul dinamovist. De cealaltă parte, Ivan Pesic nu a fost nici el unul dintre favoriții lui Rednic în meciurile jucate în toamnă. Asta și pentru că cei doi fotbaliști au salarii considerate foarte mari de către conducerea dinamovistă: Unii aveau și 10.000 de euro și nici nu jucau. I-am băgat pe teren să arate că merită banii ăștia. Adversarii noștri nu cred că aveau salariile astea. Și nu e numai asta. Mie nu mi se pare normal să oferi unui jucător atâția bani și să nu facă diferența”, spunea Mircea Rednic, după partida pierdută cu Astra Giurgiu, scor 1-4.

Katsikas și Pesic se distrează la antrenamentele lui Dinamo, chiar dacă sunt pe lista neagră

Astfel, pe rând au plecat de la Dinamo jucătorii cu salarii mari precum Jaime Penedo, Armando Cooper sau Tomislav Gomelt, iar ultimul pe listă va fi Diogo Salomao. Cu toate că nu au mers nici măcar la vizita medicală, Katsikas și Pesic au rămas la Dinamo și s-au antrenat în aceste săptămâni alături de echipa secundă a clubului. Ei au și postat o poză haioasă pe instagram-ul lui Katsikas, în care Ivan Pesic se spânzură cu echipamentul în vestiarul de la antrenamente, cu mesajul „Cuvintele sunt de prisos”.

Ce a postat Georgios Katsikas pe instagram.

Georgios Katsikas are un salariu de 8.000 de euro pe lună, valabil încă un an și jumătate după ce a fost prelungit în vara lui 2018. De partea cealaltă, Ivan Pesic a ajuns în iarna anului trecut la Dinamo și încasează un salariu de 9.000 de euro pe lună, valabil până în vara anului 2020.

Primul meci oficial pentru Dinamo după pauză de iarnă va avea loc luni, 4 februarie, de la ora 20:00, în compania celor de la Poli Iași.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri