Fotbal intern

Katsikas și Salomao, beţi în club! Ce decizie va lua Rednic. Promisiunea făcută de dinamoviști. Video

14.10.2018 | 23:40
Katsikas si Salomao beti in club Ce decizie va lua Rednic Promisiunea facuta de dinamovisti Video
ADVERTISEMENT

Înlocuirea lui Claudiu Niculescu după numai 20 de zile cu Mircea Rednic nu pare să-i fi afectat în vreun fel pe jucătorii lui Dinamo. Cel puțin nu pe Diogo Salomao și pe Giorgos Katsikas.

Cei doi fotbaliști din lotul „câinilor” au petrecut până la 6 dimineața în weekend, cu ocazia deschiderii sezonului de toamnă a unui club din zona Herăstrău, informația fiind aflată în exclusivitate de către FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU KATSKIKAS ŞI SALOMAO ÎN CLUB: 

Katsikas și Salomao au “stropit” în club numirea lui Rednic

Salomao și Katsikas au profitat la maximum de zilele lor libere și s-au distrat într-un club de fițe din București. Nu au petrecut singuri însă, la masa lor stând o mulțime de domnișoare. Dacă Salomao nu prea s-a atins de băuturile alcoolice, Katsikas a pierdut șirul paharelor. În plus, cei doi au fumat pe toată durata serii și din narghilea.

Interesant este că Salomao și Katsikas n-au ales să ia loc la zona VIP din club, așa cum fac majoritatea fotbaliștilor care vin să se distreze în club.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 05:30, Katsikas s-a intersectat la baie cu un grup de fani ai lui Dinamo, care l-au întrebat: „Ce facem, Mister? Retrogradăm?”. Răspunsul fundașului a venit însă prompt: „Nu retrogradăm. Play-off, vă promit play-off!”

Situație complicată pentru Dinamo

Mircea Rednic, care va semna, cel mai probabil, contractul în cursul zilei de luni, va avea în față o misiune extrem de dficilă. Dinamo se află pe locul 12 în acest moment, loc de baraj. „Câinii” au doar trei victorii în primele 11 etape și n-au mai bătut pe nimeni în campionat de la victoria 2-1 de acasă cu Hermannstadt, venită grație unui gol decisiv înscris în minutul 90+4.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al lui Dinamo este programat luni, 22 octombrie, de la ora 21:00, cu Dunărea Călărași. Dinamo are în acest moment a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 19 goluri primite, doar Voluntari stând mai rău.