Fotbal intern

Katsikas, super motivat înaintea partidei cu FCSB! Ce își dorește dinamovistul

26.07.2018 | 16:18
Katsikas super motivat inaintea partidei cu FCSB Ce isi doreste dinamovistul

Katsikas, super motivat înaintea partidei cu FCSB! Dinamoviștii fierb în așteptarea marelui derby și toată lumea se pregătește de zor în Ștefan cel Mare pentru meci. Jucătorii lui Florin Bratu nici nu concep ca adversara să trimită pe teren o formație plină de rezerve și vor că FCSB să alinieze cel mai bun 11, în ciuda faptului că echipa lui Nicolae Dică este angrenată și în Europa League. Giorgos Katsikas este cel care a dat tonul de data aceasta.

Eu vreau doar să joc împotriva celui mai bun “11” pe care îl pot ei alinia şi să fie un joc foarte frumos. Ştim ce înseamnă acest meci pentru Bucureşti şi pentru fani. Trebuie să fim concentraţi şi să ne îndeplinim obiectivul“, a declarat  Katsikas.

De remarcat că deși sunt fără victorie în sezonul trecut în faţa marii rivale, dinamoviştii vin acum cu sete de revanşă pe Arena Naţională. Vor fi categoric câteva schimbări în primul 11 pe care îl va trimite în teren Nicolae Dică. Astfel, între timp, Budescu a plecat la Al Shabab, acolo unde a fost transferat de Marius Șumudică, în timp ce Alibec este și el la un pas de un transfer. Pintilii, suspendat, este marea absenţă a lui Dică, dar este de așteptat ca Gnohere să revină în atacul vicecampioanei după ce a lipsit în partida de debut de la Giurgiu.

Katsikas, super motivat înaintea partidei cu FCSB!

Și Gigi Becali așteaptă cu nerăbdare meciul cu rivalii din Ștefan cel Mare. Latifundiarul din Pipera s-a contrazis și cu Walter Zenga și Edward Iordănescu în privința sistemului de joc.

“Și Zenga și Iordănescu spuneau că 4-2-3-1 e tot una cu 4-3-3. Dar eu vă spun că nu e tot una. De ce? Pentru că alegi alți jucători pentru 4-2-3-1, față de 4-3-3. Nu poți să joci 4-2-3-1 cu doi interi, doi decari. Joci cu doi jucători mai agresivi defensiv. La 4-3-3, joci cu un închizător și doi interi. De exemplu, noi dacă jucăm 4-3-3 nu poți să joci cu Pintilii sau Qaka”, a declarat Becali la Pro X. Pontul Zilei

Katsikas, super motivat înaintea partidei cu FCSB!

De remarcat că fundașul Giorgos Katsikas (27 de ani), a jucat înainte să ajungă la Dinamo pentru Esbjerg, în prima ligă a campionatului din Danemarca. Grecul a semnat un contract cu gruparea din Ștefan cel Mare în 2017 și de atunci a devenit un jucător de bază. A fost de altfel unul dintre fotbaliștii  pentru care antrenorul câinilor, Florin Bratu a insistat și grecului i s-a prelungit contractul în această vară până la finele stagiunii 2018 – 2019. De remarcat că elenul va primi același salariu pe care l-a avut și în acest sezon, 9000 de euro pe lună. Fost component al reprezentativei de tineret a Greciei, Giorgos Katsikas și-a început cariera la juniorii clubului Iraklis și a evoluat pentru Olympiakos Volos (2008-2009), Iraklis (2009-2011), PAOK Salonic (2011-2015), Twente (2015-2016) și apoi la Esbjerg. Grecul are și experiență înternațională – a evoluat până acum în 10 meciuri în cupele europene, în tricoul grecilor de la PAOK Salonic. A marcat și un gol în partida PAOK Salonic vs Rapid Viena 2-1, în Europa League.

3 goluri a marcat Giorgos Katsikas în tricoul echipei Dinamo