Sporturi

Katy Perry a născut o fetiță de nota 10! Prima imagine cu bebelușul lui Orlando Bloom

27.08.2020 | 16:37
Katy Perry a nascut o fetita de nota 10 Prima imagine cu bebelusul lui Orlando Bloom
ADVERTISEMENT

Katy Perry a născut și este o mămică foarte fericită. A adus-o pe lume o fetiță de nota 10 și al cărui tătic este nimeni altul decât actorul de Hollywood, Orlando Bloom.

De asemenea, cântăreața de talie mondială a publicat și prima imagine cu bebelușul ei. Katy Perry le-a oferit astfel fanilor din mediul online o reală surpriză. Asta deoarece nimeni nu se aștepta deja la astfel de gesturi de la proaspăta mămică.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 35 de ani, Katy Perry și-a ținut urmăritorii din mediul online la curent și cu activitățile pe care le-a avut în ultimele luni. Micuța lor a primit și un nume foarte special, după cum a fost dezvăluit chiar de către startletă

Katy Perry a născut o fetiță de nota 10! Ce nume inedit au ales artista și Orlando Bloom pentru micuța lor

Katy Perry și Orlando Bloom au fost total transformați de experiența sarcinii, pe care artista a traversat-o și în plină pandemie de coronavirus. În momentul de față, vedetele s-au declarat doi părinți foarte fericiți și le-au prezentat-o lumii pe fetița lor.

ADVERTISEMENT

Fiica artistei Katy Perry cu Orlando Bloom a primit numele de Daisy Dove Bloom. Un nume după care fanii de pe Instagram, acolo unde a fost postată prima poză cu bebelușul lor, s-au arătat total cuceriți. Vedetele au subliniat cât de binecuvântate se simt, pentru că nașterea solistei a fost una ușoară.

Cel mai probabil Katy Perry a fost asistată de o “armată” de cadre medicale, dar și de partenerul ei foarte iubitor. Cuplul a decis anul trecut să facă marele pas și să se logodească, după o relație de trei ani de zile.

ADVERTISEMENT

Starul din seria de filme “Pirații din Caraibe” s-a arătat mândru să devină tată de fetiță. Acesta mai are un fiu cu fosta lui parteneră, manechinul australian Miranda Kerr. Băiețelul lor, Flynn, are în prezent vârsta de 9 ani.

Totodată, în trecut, artista Katy Perry a fost măritată cu un alt actor de la Hollywood. Mariajul ei cu Russell Brand s-a destrămat însă în anul 2011, după doar 14 luni de când ei ajunseseră la altar.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

“Plutim cu dragoste și uimire de la sosirea în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre. (…) Știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de liniștită ca a noastră.”, a transmis Katy Perry, pe Instagram, odată cu prima imagine făcută publică cu fiica ei, Daisy.

ADVERTISEMENT