Life

Kaufland, ofertă de vis pentru un produs pe care românii îl adoră. Reduceri uriașe și prețuri de nici trei lei

Kaufland vine cu o ofertă de vis. Un produs adorat de români se află la mega reducere. De asemenea, lucrurile nu se opresc doar aici.
14.05.2023 | 12:00
Kaufland oferta de vis pentru un produs pe care romanii il adora Reduceri uriase si preturi de nici trei lei
Kaufland, ofertă de vis pentru un produs pe care românii îl adoră. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kaufland lansează noi oferte. Astfel, în acest weekend, românii se pot bucura de numeroase produse la prețuri extrem de mici. Nici măcar trei lei nu costă unele dintre ele, iar o gamă largă a fost pusă la dispoziție de către retailer.

Produsul adorat de români, la ofertă la Kaufland

Kaufland este unul dintre cei mai mari retaileri prezenți în România. La fel ca și Lidl, lanțul de magazine vine cu oferte imbatabile pentru clienți. În fiecare săptămână avem câte un nou catalog cu produse pe măsură, dar și oferte neașteptate.

ADVERTISEMENT

De această dată, unul dintre produsele adorate de români se află la reducere și nu costă nici măcar trei lei. Despre ce este vorba? Despre faimoasa bere, băutura potrivită pentru un grătar sau pentru o seară de weekend cu prietenii.

Cât costă o bere la Kaufland și cu ce oferte vine la înaintare retailerul? Veți rămâne surprinși să aflați că o doză de bere blondă Bucegi, la 0,5 litri cu 5% alcool costă doar 2,75 lei, conform catalogului publicat de Kaufland.

ADVERTISEMENT

Și tot cu mai puțin de trei lei, clienții pot cumpăra și berea blondă Ciucaș la 0,33. Aceasta costă doar 2,99 lei, conform ofertei publicate de Kaufland. Și alte branduri celebre de bere sunt însă la reducere.

Spre exemplu, berea artizanată neagră Meșterul Manole la 0,5 litri costă doar 6,99 lei. Vorbim despre o reducere de 12%, față de prețul anterior de 7,99 lei. Iar din oferta Kaufland mai face parte și berea blondă Carlsberg, la 0,66 litri. Aceasta este redusă cu 10% doar pentru cei care au card Kaufland.

ADVERTISEMENT

Oferte neașteptate la bere înainte de weekend

Astfel, o sticlă poate fi achiziționată pentru doar 7,19 lei. La rândul ei, berea Neumarkt blondă la pet de 2,5 litri costă 8,89 lei. Aceasta este redusă cu 15% tot pentru cei care au card Kaufland, față de prețul anterior de 10,49 lei.

Iar pentru o seară cu prietenii, retailerul le pune la dispoziție clienților un bax de șase doze de bere blondă Heineken. Clienții plătesc doar cinci doze la 0,5 litri și cea de a șasea este gratuită. Prețul este de doar 28,95 lei, conform catalogului. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, o ofertă similară avem și la sticlele de bere Neumarkt. Un bax din șase beri blonde la 0,33 costă doar 17,25 lei la Kaufland. La fel ca și la produsul anterior, clienții plătesc doar cinci beri, iar cea de a șasea este gratuită.

Concret, Kaufland își surprinde din nou clienții cu oferte de nerefuzat! Lista reducerilor Kaufland din catalogul săptămânal vine cu produse alimentare la prețuri de nici trei lei, inclusiv bere, una dintre preferatele românilor.

Retalierul oferă promoții la produsele preferate, astfel încât să poți economisi la cumpărături și să ai mâncare ieftină la dispoziție. Oferta Kaufland este limitată, așa că nu rata ocazia de a face cumpărături ieftine la Kaufland. Catalogul Kaufland online este mereu la dispoziția ta, iar reducerile de preț sunt actualizate săptămânal, așa că fă-ți un obicei din a-l verifica în fiecare săptămână pentru a găsi cele mai bune oferte.

ADVERTISEMENT