Cele mai citite

Foto. Cui i-a dedicat Şumudică victoria din Kayserispor-Antalyaspor

Kayserispor - Antalyaspor s-a terminat 3-1, în optimle Cupei Turciei, iar Marius Şumudică a terminat anul 2017 cu o victorie importantă.
28.12.2017 | 08:20

După ce Kayserispor a fost condusă cu 1-0 încă din minutul 5,  echipa lui Marius Şumudică a revenit şi s-a impus cu 3-1 după golurile înscrise de Bulut (52), Turuc (55) şi Ryan Mendes (88). Fostul antrenor al Astrei a făcut câteva mutări decisive pe final, iar echipa sa a terminat anul 2017 cu o victorie. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Mai mult, după finalul meciului nebun din optimile de finală ale Cupei Turciei, Marius Şumudică a ţinut să dedice victoria celor doi membrii ai familiei sale, fiului şi mamei, care şi-au sărbătorit onomasticile cu ocazia Sfântului Ştefan.

Ce a zis Şumudică după Kayserispor – Antalyaspor

“Azi, de Sf. Ştefan, este ziua de nume a băiatului meu (foto), iar a maică-mii a fost zilele trecute. Şi pentru asta mi-am dorit foarte, foarte mult să câştig acest ultim joc din 2017, să pot spune că am făcut-o şi pentru ei. Mi-e dor tare de toată familia mea, de care sunt nevoit să stau atâta vreme departe. Cui nu i-ar fi, nu? Dar aşa e la fotbal … “, a spus după meci Marius Şumudică.

“Ştiu că a fost ceva nebunesc, dar mi-a ieşit. Am schimbat sistemul în 3-4-3 şi am reuşit să-i dominăm pe flancuri. Am dat trei goluri şi puteam să mai marcăm. Săpunaru mi-a jucat din nou extraodinar”, a mai povestit antrenorul care a câştigat titlul cu Astra acum două sezoane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri