Turcii pun presiune pe Şumudică! Ce obiectiv i-au stabilit la Kayserispor

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
30/03/2018, 21:57
Turcii pun presiune pe Şumudică! Ce obiectiv i-au stabilit la Kayserispor

Marius Şumudică a reuşit un sezon foarte bun la Kayserispor, echipă pe care a dus-o până pe locul şase din prima ligă a Turciei. Erol Bedir, preşedintele clubului, a început să pună presiune pe antrenorul român şi cere ca echipa să se califice în cupele europene.

Între Fenerbahce şi liderul Galatasaray sunt 6 puncte. Între noi şi Fenerbahce sunt 7 puncte. Ei luptă pentru titlu, noi pentru cupele europene. Sper că vom obţine rezultatul dorit. Suntem într-o perioadă în care, pentru a ne împlini visul european, trebuie să câştigăm indiferent de adversară. Aşa va fi şi în această etapă”, a declarat Erol Bedir.

Absenţe pentru Şumi înainte de Kayserispor – Fenerbahce

În tur, Fenerbahce şi Kayserispor au terminat la egalitate, scor 3-3, după un meci spectaculos. Marius Şumudică nu se va putea baza pe Silviu Lung Jr, eliminat în ultima etapă, şi pe Cristian Săpunaru.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali îi dă ultimatum lui Nicolae Dică! ”Voi face evaluarea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×