Fotbal international

VIDEO. Egal fără goluri pentru Kayserispor. Şumudică a luat foc la conferinţa de presă

Kayserispor a făcut egal acasă în Superliga turcă, în compania lui Trabzonspor. Un egal fără goluri, deşi meciul a oferit destule momente interesante la ambele porţi. Mai mult, cu trei minute...
04.11.2017 | 18:24
VIDEO Egal fara goluri pentru Kayserispor Sumudica a luat foc la conferinta de presa

Kayserispor a făcut egal acasă în Superliga turcă, în compania lui Trabzonspor. Un egal fără goluri, deşi meciul a oferit destule momente interesante la ambele porţi. Mai mult, cu trei minute înainte de final Kayseri a marcat, dar golul nu a fost validat. Echipa lui Marius Şumudică a avut parte de o atmosferă senzaţională, starea de spirit la Kayseri fiind una extraordinară, după ce în sezonul trecut echipa abia s-a salvat de la retrogradare.

Kayserispor străbate o perioadă fastă, venind după un spectaculos egal cu Fenerbahce la Istanbul, după un meci în care a reuşit o revenire de senzaţie, de la 3-1, cu un gol marcat în al cincilea minut de prelungiri. Fanii au aşteptat măcar un gol şi în meciul cu Trabzonspor, care şi ea avea moralul ridicat, după ce a reuşit să învingă acasă liderul detaşat al campionatului, Galatasaray. Însă, deşi Kayseri a avut câteva situaţii bune, mingea nu a intrat în poartă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gol anulat în minutul 87 în Kayserispor – Trabzonspor 0-0

Şumudică a intrat pe teren cu toţi jucătorii aduşi din România în vară, Silviu Lung Junior a devenit deja numărul 1 fără rival, Cristi Săpunaru e liderul defensivei, Thiago Lopes, fostul fundaş dreapta de la CFR Cluj e şi el bătut în cuie pe post, iar brazilianul Boldrin a început partida, fiind înlocuit pe parcurs cu ghanezul Asamoah Gyan. Chiar şi aşa, deşi nu au văzut nici un gol, fanii au făcut o atmosferă superbă şi au chemat jucătorii la final de meci, pentru a saluta galeria.

Marius Şumudică a explodat la conferinţa de presă şi a acuzat arbitrajul, considerând că echipa sa a fost privată de un penalty clar în meciul cu Trabzonspor: ”Părul devine din ce în ce mai alb pentru că lucrez în fotbal. Când se termină meciul sunt la fel de obosit precum jucătorii. Vreau doar puţin respect. Azi, cred cu tărie că arbitrul a luat o serie de decizii greşite. Aştept respect. Dacă arăt respect, vreau să fiu respectat. Am avut un penalty clar. Echipa mea ar fi avut două puncte în plus cu acel penalty. Nu vreau să fiu ajutat. Vreau să fiu respectat pentru că Kayserispor este una dintre echipele cu cel mai bun fotbal în acest moment”.

Atmosfera dintre jucători şi suporteri este excepţională, fapt demonstrat şi de ceea ce s-a petrecut la unul dintre antrenamentele dinaintea acestui meci, când sute de oameni au creat o atmosferă incredibilă, cu torţe, lăsându-i pe jucători şi pe Marius Şumudică fără cuvinte. După acest rezultat Kayserispor a urcat pe podium, ocupânnd locul 3, cu 19 puncte. Însă e po poziţie provizorie, pentru că Beşiktş, Goztepe sau Akhisar pot sări peste.