Fotbal intern

LIVE VIDEO KAZAHSTAN-ROMÂNIA 0-0. Vezi meciul ONLINE

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, 11 octombrie, ora 17:30 / Christoph Daum s-a decis asupra formulei de start:...
11.10.2016 | 20:45
LIVE VIDEO KAZAHSTANROMANIA 00 Vezi meciul ONLINE
ADVERTISEMENT

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, 11 octombrie, ora 17:30 / Christoph Daum s-a decis asupra formulei de start:

Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, D. Grigore, Toşca – Hoban, R. Marin – Popa, Stanciu, Chipciu – B. Stancu

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO VEZI MECIUL ONLINE AICI

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, 11 octombrie, ora 13:16 / “Tricolorii” au efectuat în cursul zilei de luni mai multe exerciţii fizice, care s-au desfăşurat pe covorul unei săli de dimensiuni apreciabile, aflată în Hotelul “Rixos” din Astana.

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, 11 octombrie, ora 12:01 / Christoph Daum a stabilit primul 11 în meciul din Kazahstan. Singura schimbare faţă de meciul cu Armenia e cea a fundaşului stînga. Va intra Toşca în locul lui Latovlevici.

România: Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Grigore, Toşca – Hoban – R.Marin, Ad.Popa, Stanciu, Chipciu – Stancu

ADVERTISEMENT

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, 11 octombrie, ora 11:20 / La Astana este un frig teribil, iar “tricolorii” s-au antrenat cu mare greutate înaintea partidei cu Kazahstan. Din fericire, stadionul pe care se va disputa meciul este dotat cu instalaţie de încălzire, iar la ora disputei temperatura va fi una suportabilă.

”Organizatorii anunţă că la partida din această seară se vor afla în tribune maximum 15.000 de spectatori. De asemenea, aceştia au decis să dea drumul instalaţiei de încălzire. Astfel, la ora meciului, deşi afară va fi o temperatură la limita îngheţului, în interiorul stadionului vor fi 10-15 grade Celsius”, se arată într-un comunicat postat de FRF pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, 11 octombrie, ora 10:19 Christoph Daum a hotărît să-i lase în afara lotului pentru partida cu Kazahstan pe Steliano Filip şi Valerică Găman. Alexandru Maxim revine la echipă şi a primit numărul 10, purtat de Dorin Rotariu în meciul cu Armenia.

Iată lotul complet pentru partida cu Kazahstan:

1              Costel Pantilimon

2              Romario Benzar

3              Iasmin Latovlevici

4              Cosmin Moţi

5              Ovidiu Hoban

6              Alin Toşca

7              Alexandru Chipciu

8              Adrian Popa

9              Florin Andone

10           Alexandru Maxim

11           Denis Alibec

12           Ciprian Tătăruşanu

13           Claudiu Keşeru

14           Răzvan Marin

15           Dorin Rotariu

16           Silviu Lung

17           Eric Bicfalvi

18           Andrei Prepeliţă

19           Bogdan Stancu

20           Gabriel Enache

21           Dragoş Grigore

22           Cristian Săpunaru

23           Nicolae Stanciu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, 11 octombrie, ora 09:14 / Vremea este foarte urîtă la Astana. În clipa de faţă ninge abundent în capitala Kazahstanului. Din fericire, acoperişul va fi tras la ora partidei, mai ales că sînt şanse minime ca vremea să se îndrepte.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, 10 octombrie, ora 18:00 / “Tricolorii” au disputat antrenamentul oficial dinaintea partidei de la Astana. Temperatura scăzută i-a determinat pe elevii lui Christoph Daum să folosească echipamente groase, căciuli şi mănuşi.

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, ora 17:40. Arena din Astana este una modernă, ce are un acoperiş retractabil. În caz de ninsoare, aşa cum se anunţă la ora jocului, arena va fi acoperită.

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, ora 17:11. Marţi vor avea loc 9 meciuri, două dintre ele fiind în grupa României. Polonia va întîlni pe teren propriu Armenia, în timp ce Danemarca va primi vizita Muntenegrului.

12

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, ora 19:30 / Alexandru Maxim şi Steliano Filip s-au antrenat normal în această seară, alături de echipă. Cei doi au fost indisponibili în partida cu Armenia, iar acum Daum se poate baza pe serviciile celor doi în partida de marţi, împotriva Kazahstanului.

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE, ora 18:30 /  O brigadă din Portugalia va oficia partida de marţi, de la Astana. Manuel de Sousa este cel care îi va arbitra pe “tricolori”, alături de asistenţii Ricardo Santos şi Alvaro Mesquita. 

Manuel De Sousa a mai condus patru meciuri în care au fost implicate echipe româneşti:

2009/2010, grupele Ligii Europa: Steaua – Twente 1-1

2010/2011, play-off-ul Ligii Europa Manchester City – Poli Timişoara 2-0

2012/2013, turul trei preliminar al Ligii Europa, Heereveen – Rapid 4-0

2012/2013, play-off-ul Ligii Europa, Internazionale Milano – FC Vaslui 2-2

***********************************************************************************************************

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. UPDATE / Echipa naţională a României a susţinut primul antrenament la Astana, pe un gazon sintetic, asemănător celui pe care vor juca marţi. “Tricolorii” au efectuat şedinţa de pregătire cu căciuli pe cap, din cauza temperaturei scăzute, de 2 grade.

Vezi VIDEO aici

KAZAHSTAN-ROMÂNIA.”Va fi o schimbare majoră!”

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. ”Tricolorii” au ajuns cu bine în Kazahstan, acolo unde i-a aşteptat o temperatura negativă. În momentul în care selecţionata României a aterizat la Astana, termometrele arătau -1 grad celsius. La ora meciului, care se va disputa marţi, la 19:00, este posibil chiar să ningă!

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. “Va fi o schimbare majoră, pornind de la temperatură, pînă la gazon. Trebuie să ne obişnuim foarte repede cu ambele şi chiar dacă echipa Kazahstanului a pierdut categoric cu Muntenegru, pe noi ne aşteaptă un meci foarte greu acolo”, a spus Nicolae Stanciu după meciul cîştigat cu 5-0 în Armenia.

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. “Vom avea multe probleme, nu doar terenul şi temperatura, ci şi o echipă foarte motivată a Kazahstanului”, a avertizat Christoph Daum.

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. Kazahstan a suferit o înfrîngere usturătoare etapa precedentă, priezînd cu 0-5 în faţa Muntenegrului. Cu siguranţă, ”tricolorii” vor avea un meci mult mai dificil decît cu Armenia. Mai ales din pricina terenului, dar şi a vremii extrem de reci. La ora meciului, temperatura poate scădea sub 0 grade celcius şi ar putea ninge!

KAZAHSTAN-ROMANIA LIVE VIDEO. “Kazahstan va căuta să se revanşeze, să arate că este o echipă mai bună de atît, pentru noi meciul va deveni mai dificil, dar avem jucători de mare caracter, am încredere în ei, vor avea reacţia corectă pentru că toţi sunt foarte motivaţi să se califice în Rusia”, a mai precizat Daum.

ADVERTISEMENT