Life

Keanu Reeves împlinește 56 de ani, dar arată ca la 26. Lucruri mai puțin știute despre misteriosul actor

02.09.2020 | 18:16
Keanu Reeves implineste 56 de ani dar arata ca la 26 Lucruri mai putin stiute despre misteriosul actor
Keanu Reeves împlinește 56 de ani, dar arată ca la 26. Lucruri mai puțin știute despre misteriosul actor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Keanu Reeves este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood. Originar din Beirut, India, starul american împlinește pe 2 septembrie frumoasa vârstă de 56 de ani, însă anii pare că nu și-au pus deloc amprenta asupra chipului său.

Recunoscut ca fiind una dintre cele mai atipice vedete ale cinematografiei, actorul arată în continuare ca la vârsta de 26 de ani. Keanu Reeves este rezervat în privința vieții personale și duce o viață modestă, în ciuda faptului că are conturile pline de bani.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia împlinirii celor 56 de ani, prietenii și fanii din lumea întreagă i-au transmis renumitului star numeroase mesaje. Mii de aprecieri, felicitări și urări au curs pe rețelele de socializare pentru aniversarea actorului „neobișnuit” de la Hollywood.

Keanu Reeves aniversează 56 de ani. Lucruri mai puțin știute despre actor

„Keanu Reeves este cel mai pur suflet care a pășit vreodată pe Pământ. Îi urăm o aniversare grozavă. Te iubim, Keanu”, au scris fanii care îl urmăresc pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Tânăr și neliniștit, starul devenit cunoscut după rolurile din Matrix și John Wick nu și-a imaginat niciodată că va ajunge să joace în peste 50 de filme. Marcat de tragediile din trecut, Keanu Reeves nu s-a lăsat doborât și a continuat să meargă mai departe pe drumul său.

Starul american a fost crescut de la vârsta de 3 ani numai de mama sa, Patricia Taylor, după ce tatăl său a luat decizia de a părăsi familia. Crescut alături de cele trei surori, Keanu Reeves a locuit în mai multe țări, însă copilăria și-a petrecut-o în Toronto unde și-a descoperit pasiunea pentru hockey.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor a trăit în Australia, Hawaii, New York și Canada. Mama lui este de origine englezoaică, în timp ce originea tatălui său este mai diversificată, acesta fiind chinezo-hawaian, englez, irlandez și puțin portughez.

După ce a fost exmatriculat din patru licee din cauza dislexiei, o boală care se manifestă prin dificultăți de citire, Keanu Reeves a renunțat la sport după o accidentare serioasă și și-a îndreptat atenția către actorie. Avea 17 ani când a renunțat definitiv la școală.

ADVERTISEMENT

Starul american a pierdut mai multe persoane dragi. Ce decizie a luat

Îndrăgitul actor a trecut prin mai multe tragedii de-a lungul vieții care l-au învățat să aprecieze lucrurile cu adevărat importante. Și-a pierdut cel mai bun prieten, River Phoenix, în anul 1993, acesta murind după ce și-a injectat o supradoză de medicamente.

Din păcate, aceasta nu a fost singura lovitură la care l-a supus soarta. Una dintre surorile sale, Kim, a suferit de leucemie o perioadă bună de timp, lucru care a făcut ca apropierea dintre ei să fie și mai intensă.

Destinul a fost nemilos cu starul de la Hollywood care urma să devină părinte pentru prima oară în 1998. Din nefericire, iubita sa de la vremea respectivă, Jennifer Syme, a adus pe lume o fetiță care s-a născut moartă. Avea să poarte numele Ava Archer Symes-Reeves.

Durerea pierderii copilului a făcut ca celebrul cuplu să pună capăt relației în numai câteva săptămâni. Un an și jumătate mai târziu, fosta iubită a încetat din viață în urma unui accident de mașină. Era chiar de ziua de naștere a lui Keanu Reeves, pe 2 septembrie 2001. Jennifer Syme avea 28 de ani.

Toate aceste tragedii l-au îndemnat pe actor să nu se agațe de avere și chiar a făcut numeroase donații de-a lungul anilor, precizând că a agonisit cât să trăiască încă două secole de acum înainte.

„Banii nu înseamnă nimic pentru mine. Aș putea trăi încă două secole din ceea ce am agonisit. Ideea mea de fericire este să dorm alături de persoana pe care o iubesc, să împart cina cu prietenii sau să merg cu motocicleta.

Nu are nimic în comun cu un cont în bancă cu multe zerouri”, a declarat starul într-un interviu pentru revista GQ.

Alte lucruri neștiute despre starul american, Keanu Reeves

Keanu Reeves se poate declara un motociclist înfocat. A suferit mai multe accidente, motiv pentru care a avut nevoie de spitalizare, dar cu toate acestea nu a renunțat la pasiune. Actorul a avut glezna, câteva coaste rupte, splina, a pierdut câțiva dinți, dar tot nu s-a oprit.

Mai mult decât atât, starul este cel care a înființat „Arch Motorcycle Company”, o firmă renumită pentru faptul că produce și vinde motociclete personalizate.

De asemenea, actorul are și o altă pasiune, de data aceasta pentru muzică. Este cunoscut faptul că timp de aproape un deceniu, în perioada 1991-2002, a cântat la chitară-bass pentru formațiile Dogstar și Becky. De-a lungul carierei a colaborat cu nume grele din industria muzicală printre care se numără Bon Jovi, Rancid și Weezer.

ADVERTISEMENT