Life

Keed de la Chefi la Cuțite, probleme cu ANAF. Prin ce a trecut fostul concurent al lui Florin Dumitrescu

Keed, fostul concurent de la Chefi la Cuțite a fost obligat să meargă până la Călărași din cauza unei încurcături.
20.07.2021 | 21:31
Keed de la Chefi la Cutite probleme cu ANAF Prin ce a trecut fostul concurent al lui Florin Dumitrescu
ADVERTISEMENT

David Ioniță, pe numele de scenă Keed, a fost nevoit să facă un drum până la Călărași. Din cauza unei încurcături a fost obligat să se prezinte la ANAF.

Fostul concurent de la Chefi la Cuțite le-a povestit prietenilor prin ce peripeții a trecut.

Keed de la Chefi la Cuțite, probleme cu ANAF

David Ioniță a fost nevoit să bată drumul până în Călărași. A depus o cerere online care însă nu a fost înregistrată, așa că a fost obligat să se prezinte personal. Fostul concurent al lui Florin Dumitrescu a povestit tot ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

“Anaful mi-a pus oprire pe conturi deoarece nu au primit o cerere pe care am depus-o online, nu intram în detalii că ne apucă spumele :)))

Ideea e că a trebuit să dau o fugă până aici ca să rezolv problema și ce vreau să menționez e că inspectorii au fost super super amabili. Nu m-a grăbit nimeni, nu mi-a vorbit nimeni urât, nu m-a certat nimeni, n-a țipat nimeni la mine.

ADVERTISEMENT

După care mi-am dat seama că așa ar trebui să fie normal și că m-am bucurat degeaba :)))”, a scris Keed pe pagina sa de socializare.

Ce a pățit Keed la restaurant

După ce a rezolvat problemele la ANAF, fostul concurent de la Chefi la cuțite a mers la o terasă să mănânce. A trecut însă prin clipe pe care nu le va uita așa ușor. Personalul a avut un comportament total neadecvat, iar mâncarea a fost extrem de proastă.

ADVERTISEMENT

“După ce am rezolvat, m-am dus la o terasa să mănânc ceva. Am ales o porție de coaste, care a venit foarte foarte greu, efectiv carbonizată, fără sosul bbq și salata coleslaw (care erau menționate în meniu).

Asta după ce una din angajate ne-a spus pe un ton imperativ că “trebuie să ne mutam” din cauza că “au o rezervare la 5”.

ADVERTISEMENT

Exact, nu ne-a rugat să ne mutam și nu ne-a întrebat dacă vrem să ne mutam, de semnul “rezervat” nu mai vorbesc.

Nu o sa menționez numele localului, ca nu e frumos, dar poate cineva de la ei o să vadă postarea și o să facă niște îmbunătățiri, că până la urma e în interesul lor”, a mai scris Keed pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: