Life

Keira Knightley și familia, pozitivi la COVID-19. Care este starea actriței de peste hotare: ”Mă simt rău”

Keira Knightley și întreaga sa familie, soțul și cele două fetițe, au fost depistați pozitivi la COVID-19. Actrița de peste hotare a vorbit despre starea sa de sănătate, recunoscând că nu se simte foarte bine.
29.11.2021 | 15:35
Keira Knightley si familia pozitivi la COVID19 Care este starea actritei de peste hotare Ma simt rau
ADVERTISEMENT

Coronavirusul a dovedit faptul că se răspândește cu repeziciune și că poate infecta pe oricine, indiferent de vârstă sau statut, iar acum o familie celebră de peste hotare este victima virusului din China.

Vorbim despre Keira Knightley, soțul și cele două fiice pe care le au. Cei patru au fost testați pozitivi la infecția cu noul COVID-19, motiv pentru care acum deja se află în carantină.

ADVERTISEMENT

Keira Knightley, soțul și fiicele au COVID-19

Într-un interviu pentru publicațiile străine, marea actriță a mărturisit că starea sa de sănătate nu este tocmai una bună, făcând o formă deloc ușoară a infecției.

În schimb, soțul său de 38 de ani, spune vedeta, are parte de o perioadă de recuperare foarte ușoară și asta pentru că face parte din categoria persoanelor asimptomatice în fața bolii.

ADVERTISEMENT

”Am luat COVID-19 și mă simt destul de rău. Soțul meu este asimptomatic și este foarte îngâmfat în această privință. Este convins că acest lucru se datorează faptului că el înoată în apă rece și eu nu”, a spus Keira Knightley în cadrul unui interviu, conform people.com.

Totodată, diva spune că Edie, fiica de șase ani, dar și Deliah, mezina familiei de doar doi ani, infectate și ele cu virusul chinez, se recuperează mult mai rapid decât o face ea.

ADVERTISEMENT

Actrița compară noul său film cu perioada pandemică

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, vedeta de origine britanică a ținut să spună câteva vorbe și despre noul său film, ”Silent Night”, o comedie-horror a cărei acțiune se petrece de Crăciun, chiar în mijlocul unei apocalipse.

Actrița de 36 de ani compară scenele din filmul în care apare cu ceea ce s-a întâmplat la nivel mondial din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Filmam scene în care magazinele rămâneau fără mâncare și în același timp apăreau știri despre epuizarea stocului de hârtie igienică din magazine. A fost foarte ciudat pentru toată lumea”, a mai adăugat celebra actriță.

”Silent Night” a avut premiera pe 16 septembrie și urmează să fie lansat pe data de 3 decembrie a acestui an. În filmul scris și regizat de Camille Griffin, alături de actrița care acum se află în perioada de recuperare, fiind infectată cu COVID-19, mai apar și alte nume mari, precum: Matthew Goode, Roman Griffin Davis, Annabelle Wallis, Lily-Rose Depp, Sope Dirisu, Kirby Howell-Baptiste, Lucy Punch și Rufus Jones.

ADVERTISEMENT